HLB Witlox van den Boomen

HLB-WVDB – Werkstudent Accountancy & Advies – Samenstelpraktijk

Jouw rol als werkstudent

Als werkstudent binnen de samenstelpraktijk ontdek je hoe mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze doen. In een relatief korte periode krijg je een duidelijk beeld van wat een accountant in de samenstelpraktijk precies doet, hoe de sfeer op het kantoor is én krijg jij antwoord op de vraag of jij je hier thuis voelt. De belangrijkste vaardigheden die je als accountant nodig hebt, leer je door deze simpelweg zelf in de praktijk te brengen. Wij geven je de mogelijkheid om je te oriënteren in de praktijk en te ervaren wat de voordelen van een multidisciplinaire samenwerking zijn. Kortom, wil jij de basis leggen voor een carrière als registeraccountant? Word dan werkstudent bij ons!

Dit heb je:

  • Een (bijna) afgeronde WO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Bereidheid tot het volgen van de RA-studie, maar bij ons geen up-or-out;
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Affiniteit met het midden- en kleinbedrijf is een pré;
  • Kernwaarden van jou zijn: gedreven, kwaliteitsgericht, analytisch en proactief.Dit krijg je:

    Wij bieden je een informele en professionele werkomgeving waarin wij je helpen om je talenten en vaardigheden te ontwikkelen en benutten, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Je krijgt een flexibel contract dat in onderling overleg vorm wordt gegeven. Je kan gebruik maken van ons ontwikkelplatform, je ontvangt een reiskosten- en onkostenvergoeding en een marktconform salaris. Daarnaast word je natuurlijk uitgenodigd voor onze uitjes en borrels!

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.