• Acc
  • bus
  • Fin
  • fis
  • IT

Newtone

Wij zijn Newtone 

 

Dit is een boodschap aan de toekomstmakers, aan jou! Want wij zijn er voor ambitieuze professionals die, net als wij, een bijdrage willen leveren aan een positieve toekomst. Wij geloven dat jij dat het beste kunt doen als je vrijheid en vertrouwen krijgt. En de kans om je te blijven ontwikkelen op jouw manier. Samen met 1.100 collega’s maak je bij newtone écht een positief verschil. Voor ondernemers en voor de wereld om ons heen.  

 

Bij Newtone treden we de toekomst tegemoet met frisheid, moed en een open vizier. Dat komt doordat we vertrouwen in de kracht van de mens, of het nu gaat om onze klanten of om onze medewerkers. Omdat we ervan overtuigd zijn dat ondernemerschap, de can-do mentaliteit, wanneer juist ingezet, resulteert in een positieve toekomst. Daarom streven wij er naar om voorondernemend Nederland, als advies- en accountantskantoor, de vertrouwde partner te zijn.  

  

Vanuit deze overtuiging, vertalen we elke dag onze dienstverlening in gedreven vakmanschap, impactvol eigenaarschap, menselijke betrokkenheid en onvoorwaardelijke samenwerking.  

  

Ook wij zijn future proof doordat de gezamenlijke sterkte van een landelijke groep, de regionale kracht en operatie verder faciliteert en versterkt. Onze nationale schaal en internationaal  

netwerk stellen ons in staat hoogwaardige, brede en innovatieve dienstverlening aan te bieden, met behoud van het vertrouwde menselijke contact en de nabijheid van een lokaal of regionaal kantoor. De hybride manier waarop we zijn georganiseerd – lokaal en deels centraal – maakt het mogelijk onze dienstverlening steeds verder te verbeteren en innoveren zoals op het gebied van duurzaamheid of via geavanceerder gebruik van digitale technologieën en kunstmatige intelligentie.  

 

Daarmee blijven we trouw aan waar we goed in zijn geworden, en worden we (nog) beter in wat de toekomst van ons vraagt.  

 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het op werkenbijnewtone.nl 

 

newtone  

vernieuwend  

vertrouwd 

 

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.