CGI

CGI – Afstudeerstage Business Consultancy

Business Consultancy Afstudeerstage

Categorie: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Hoofdlokatie: Netherlands, Randstad
Vacaturenummer: J1123-0169
Type dienstverband: Student Internship

Functiebeschrijving:

Boost je eigen ontwikkeling en draag bij aan de groei van een wereldklasse bedrijf!

Jouw rol in ons team

Als trainee bij CGI krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in het consultancy vak bij een van onze klanten in de overheidssector, gespecifieerd op het domein van openbare orde en veiligheid (Politie/Defensie). Je gaat aan de slag met organisatievraagstukken rondom digitale transformaties op verschillende niveaus (strategisch, tactisch & operationeel). Je wordt bij je opdracht gekoppeld aan een expert op het gebied van Business and Strategic IT-Consultancy, met de nadruk op verander- en procesmanagement.

Hoe jij ons team versterkt

We zijn op zoek naar leergierige en proactieve studenten met zowel een sterk communicatief- als analytisch vermogen. Bij verandermanagement komt menselijke interactie en mogelijk weerstand kijken, hiermee omgaan is daarom van belang.

Wij zoeken trainees met een hoge mate van doorzettingsvermogen en die intelligent kunnen omgaan met verschillende type mensen. Je werkt vaak samen in een multidisciplinair team en leert omgaan met verschillende stakeholders. Kennis van IT is niet noodzakelijk, het is wel fijn als je affiniteit hebt met IT en het organisatievraagstuk gerelateerd aan IT.

Waarom CGI?

CGI is één van ‘s werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega’s verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!

Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Waar kom je terecht?

Je werkt binnen de Defensie-unit, onderdeel van de sector Defense, Transport & Logistics. Je maakt deel uit van een toegewijd team en hebt de kans om te werken in een uitdagende omgeving. We zijn een partner voor defensieorganisaties in verschillende NATO-landen, waarbij onze activiteiten variëren van cybersecurity, informatiegestuurd optreden, cloud computing, biometrie en secure hosting tot elektronische oorlogsvoering en command & control, evenals ICT-beheer, systeemintegratie en strategische advisering.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie?
Stel ze aan Robert van den Berg, Director Consulting Services, via +31 6 2293 2306 of via [email protected].

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via [email protected].

We werken niet samen met externe recruitment partijen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Wat mag je van ons verwachten:

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een ‘member’ omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van ‘s werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.