Koninklijke Peijnenburg

NL

Koninklijke Peijnenburg, onderdeel van Lotus Bakeries N.V., is een zeer succesvolle levensmiddelenfabrikant van kwalitatief hoogstaande consumentenproducten. Wij produceren o.a. ontbijtkoek en luxe koeken onder de merken Peijnenburg, Snelle Jelle, Lotus en Echte Enkhuizer. Daarnaast zijn wij sinds enkele jaren vertegenwoordigd in de Verantwoorde Tussendoortjes met onze merken Nakd, BEAR, TREK en Kiddylicious.

Werken bij Koninklijke Peijnenburg gebeurt met passie en kwaliteit. Al ruim 135 jaar lang!

We zijn een organisatie die zich kenmerkt als jong, ondernemend en met een informele en open cultuur. Koninklijke Peijnenburg hecht veel waarde aan ontwikkeling en groei van haar medewerkers en zoekt altijd ambitieuze en enthousiaste collega’s die zich willen inzetten voor de organisatie.

Ben jij bezig met het afronden van je WO-opleiding of wil jij graag praktijkervaring opdoen? Bij ons krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de FMCG branche waarbij je zelfstandig projecten en taken oppakt. Wij bieden getalenteerde stagiaires vaak startersfuncties aan op een van onze afdelingen!

Enthousiast? Kijk op onze website voor vacatures https://www.lotusbakeriesjobs.com/nl/jobs

Of neem contact met ons op via recruitment@peijnenburg.nl

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.