BDO


Bij BDO hebben we verschillende ‘Lines of Services’ die zijn ontworpen om onze klanten te ondersteunen bij elk aspect van hun bedrijfsvoering. Onze vier ‘Lines of Services’ zijn:

  • Accountancy & Bedrijfsadvies: Onze professionals helpen klanten bij het opzetten, onderhouden en ontwikkelen van hun financiële administratie. We bieden ondersteuning en advies op het gebied van boekhouding, financiële rapportage, bedrijfsvoering en strategie.
  • Audit & Assurance: Onze audit- en assuranceprofessionals werken nauw samen met klanten om te zorgen voor nauwkeurige en betrouwbare financiële rapportages. We bieden ondersteuning bij het opstellen van jaarrekeningen en het voldoen aan wettelijke verplichtingen, evenals advies over interne controles en risicobeheer.
  • Belastingadvies: Onze belastingadviesprofessionals bieden klanten ondersteuning bij complexe belastingvraagstukken en -planning. We bieden advies op het gebied van vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en internationale belastingen.
  • Advisory: Onze adviseurs werken samen met klanten om bedrijfsstrategieën te ontwikkelen en te implementeren, fusies en overnames te begeleiden en te ondersteunen bij veranderingsprocessen. We bieden advies op het gebied van businessprocessen, IT, finance, risk en compliance.

Als student bij BDO heb je de mogelijkheid om te werken binnen een van deze ‘Lines of Services’ en zo ervaring op te doen in een specifiek vakgebied. Onze ervaren professionals begeleiden en ondersteunen je bij je werkzaamheden, zodat je je kennis en vaardigheden kunt ontwikkelen en jezelf kunt voorbereiden op een carrière in de accountancy, belastingadvies of consultancy.

Join them at our next event