Delaware


delaware is een vooruitstrevend IT-consultancybedrijf dat wereldwijd geavanceerde digitale softwareoplossingen en diensten levert op maat van de behoeften, ambities en uitdagingen van klanten. Wij begeleiden bedrijven bij hun zakelijke en digitale transformaties en passen daarbij technologieën van toonaangevende partners, zoals Microsoft en SAP, toe om de beste oplossingen te bieden.

 

Met meer dan 4600 medewerkers wereldwijd, die dagelijks werken aan het leveren van geavanceerde technologieoplossingen, bedienen wij onze klanten in meer dan 19 landen wereldwijd. Wij zijn er trots op onze klanten te voorzien van de tools die ze nodig hebben om hun missiekritieke prioriteiten te bereiken.

 

Onze aanpak is gericht op het begrijpen van de unieke behoeften van onze klanten en het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen die hen helpen hun doelen te bereiken. Ons uitgebreide dienstenaanbod omvat niet alleen de implementatie van software zoals Microsoft Dynamics en SAP, maar ook ondersteuning bij veranderingen in bedrijfsprocessen, datamigratie, training en nog veel meer.

 

Bij delaware zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten en het bieden van duurzame oplossingen.

Join them at our next event