CZ

Young Professional Procesveranderaar in Goes

Jouw baan

Werken bij CZ is werk met betekenis

In het Young Professional programma, dat start in het eerste kwartaal van 2024, leiden we je op tot vakspecialist dankzij uitdagende opdrachten, intensieve vakinhoudelijke begeleiding en diverse trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

In tegenstelling tot een traineeship begin je direct in een functie die aansluit bij jouw achtergrond en interesse. Daarnaast ga je samen met andere young professionals uit verschillende vakgebieden aan de slag met een uitdagende CZ brede praktijkopdracht. Je leert daarmee de organisatie goed kennen en je gaat je bevindingen presenteren aan de directie van CZ. Jouw werk heeft impact op de zorg van de toekomst.

In deze functie van Young Professional Procesveranderaar, vertaal en implementeer je de inkoop-, beleidszaken en wet- en regelgeving van het zorgaandachtsgebied, in werkbare administratieve processen. Dat doe je in nauwe samenspraak met veel verschillende stakeholders.

 • Je zorgt ervoor dat het zorgaandachtsgebied beschikt over heldere instructies en dat procedures goed zijn ingeregeld, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van beschikbare systemen.
 • Je levert input en / of beheert informatiebronnen voor het betreffende zorgaandachtsgebied.
 • Je ondersteunt anderen met betrekking tot uit te voeren controles en je doet voorstellen ter ontwikkeling van nieuwe en verbetering van bestaande inkoopprocessen. Tevens ondersteun je inkopers bij overleggen met zorgverleners en beroepsgroepen en geeft zelfstandig uitleg over beleid en uitvoering.
 • Daarnaast behartig je de CZ-belangen in landelijke overlegvormen aangaande het zorgaandachtsgebied.

Jouw Team

Jij bent van groot belang

Als declaratie verwerkend team, streven wij naar een volledige STP-uitvoering van onze werkzaamheden. Tot dat moment, zullen de nog resterende handmatige werkzaamheden First Time Right worden uitgevoerd volgens onze hoge kwaliteitstandaarden. Dit doen we door een tijdige, correcte en klantvriendelijke afhandeling van onze taken. Door aan deze resultaatafspraken te voldoen, draag je bij aan het succes van ons team, aan de tevredenheid van onze verzekerden en zorgverleners en aan je eigen ontwikkeling.

Jouw Profiel

Dit neem je mee naar onze organisatie

 • Je hebt hbo / wo werk- en denkniveau wat bijvoorbeeld aantoonbaar is door een afgeronde hbo / wo opleiding, bijvoorbeeld in bedrijfskunde, economie, procesmanagement
 • Je hebt maximaal twee jaar werkervaring in een professionele omgeving
 • Jij kan stilstaan bij je eigen ontwikkeling en kan hieruit leerdoelen opstellen;
 • Jij kan je nieuwe vaardigheden en kennis snel eigen maken;
 • Jij pakt kansen om je eigen ontwikkeling een stap verder te brengen wanneer deze zich voordoen, bijvoorbeeld bij trainingen en tijdens je werkzaamheden;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een uitstekende teamplayer die collega’s weet te enthousiasmeren

Ons aanbod:

 • Een mooi en super waardevol ontwikkeltraject van een jaar, waarin je wordt opgeleid tot Procesondersteuner Zorgaandachtsgebied en je jezelf ontwikkelt op persoonlijk vlak;
 • Heel veel training on the job, waardoor je meteen praktijkervaring opdoet naast dit programma;
 • Een contract van een jaar op basis van 34 –38 uur waarin je je eigen talent verder kunt ontwikkelen en ruimte kunt creëren voor je eigen ideeën;
 • Wij zijn flexibel in het hybride werken waarbij thuis en flexibel werken de normaalste zaak van de wereld is;
 • Een goed salaris inclusief 13e maand en goede arbeidsvoorwaarden;

Voor het Young Professional Programma zijn we op zoek naar collega’s die nieuwsgierig zijn, die denken in oplossingen en mogelijkheden waarbij je je niet laten remmen door de bestaande gang van zaken. We zoeken kritisch vermogen en lef om vragen te stellen en op onderzoek uit te gaan. Om te zorgen dat we alle kandidaten op dezelfde manier beoordelen op geschiktheid voor deze functie, stellen we alle kandidaten dezelfde 2 vragen over competenties en 1 vraag vanuit de afdeling, om te zien hoe jouw profiel aansluit bij de functie. Besteed voldoende aandacht aan het beantwoorden; dit is samen met je cv de enige informatie waar we je in deze ronde op beoordelen. Je mag putten uit je werk, vrijwilligerswerk, opleiding, privésfeer enzovoorts. Gebruik per vraag niet meer dan 200 woorden en geef niet meer dan 2 voorbeelden.

 • Kun je een voorbeeld geven van een situatie waarin je een bestaande werkwijze ter discussie hebt gesteld, of waarvan je dacht: ‘dat kan beter/handiger/logischer’, eventueel ook als je er zelf niet direct persoonlijk belang bij had. Wat was je rol, wat heb jij ondernomen en wat was het resultaat?
 • Wat was voor jou de afgelopen twee jaar jouw grootste leermoment? Wat heb je geleerd en waarom heeft dit moment zoveel impact gemaakt?
 • Uit welke situatie kan jij een voorbeeld geven dat jij goed kunt communiceren en acteren bij verschillende stakeholders. Hoe heb jij dit gedaan en wat was het resultaat?

Wil je meer weten over de selectieprocedure, kijk dan op de Young Professional pagina op onze website. Ook vind je hier meer informatie over alle arbeidsvoorwaarden bij CZ.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.