VGZ Traineeship

Trainee bij VGZ

Maak impact op gezondheid en zorg
Na jaren zwoegen ben je klaar met je studie. De wereld ligt aan je voeten. Maar welke kant ga je op? Welk carrièrepad past het beste bij jouw kwaliteiten? En hoe doe je ervaring op in de praktijk? Met het traineeship van VGZ bieden wij je the best of both worlds. Jezelf verder ontwikkelen én werkervaring opdoen. En je wordt er nog eens voor betaald ook!

Bij VGZ kun je twee soorten traineeships volgen, een algemeen traineeship en een IT traineeship. Dit zijn intensieve trajecten, speciaal ontwikkeld voor young professionals die zich verder willen ontwikkelen en tegelijkertijd graag de handen uit de mouwen steken. We geven je de kans om op jouw eigen manier te onderzoeken welke kwaliteiten jij door wilt ontwikkelen en hoe jij maximaal impact kunt maken op de zorg en gezondheid in Nederland. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de video.

Jezelf ontwikkelen in de breedte

De brede opzet van ons algemene traineeship is uniek. Wij bieden je een omgeving waarin jij je kunt ontwikkelen op een manier die écht bij jou past. Wij dagen je uit om je visie en beeld te verbreden bij verschillende afdelingen en om uit je comfort zone te stappen. Bij ons word je aangenomen om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en impact te maken.

Tijdens het traject ontdek je waar je kwaliteiten liggen en waar jij de meeste energie van krijgt. Tegelijkertijd ben je een toegevoegde waarde voor onze organisatie en onze leden. Samen groeien we verder en zetten wij ons in voor een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg.

Hoe ziet het algemene traineeship eruit?

Het algemene traineeship duurt in totaal twee jaar. Hier voer je 4 opdrachten uit die elk 6 maanden duren. De inhoud van de opdrachten? Die bepaal je zelf. Het verschil met het IT traineeship is dat je hier de opdrachten uitvoert binnen alle divisies van VGZ. Je denkt mee over de uitdagingen die op dat moment spelen. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van onze leden door middel artificial intelligence, door arbeidsmarktkrapte in de zorg aan te passen of door mee te werken aan Digitale Triage & Hybride Huisarts.

Voor beide traineeships geldt dat je er uiteraard niet alleen voor staat. Naast de opdrachten is er ruimte voor begeleiding, coaching en intervisie. Je start het traject samen met de nieuwe lichting trainees, wat uit ervaring voor een sterke band blijkt te zorgen. Je houdt er niet alleen collega’s maar ook vrienden aan over.

Apply for this job
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.