Capgemini

Capgemini Junior Projectmanager

Innovatieve projecten die de IT-systemen van de grootste nationale én internationale bedrijven en publieke instellingen optimaliseren. Jij leidt ze in goede banen door uiteenlopende expertisegebieden met elkaar te verbinden. De IT-projecten lopen in tal van sectoren; van overheid en veiligheid tot financiën en energie. Afwisseling genoeg dus! Wat een rol als junior projectmanager nog meer interessant maakt? Je ontwikkelt jezelf razendsnel en volgt een mooi carrièrepad, om uiteindelijk door te groeien naar bijvoorbeeld senior projectleider, scrummaster of agile coach.

Jouw job in één alinea

Door nauw samen te werken met een senior collega ben jij binnen de kortste keren op vlieghoogte en helemaal up-to-date met de laatste lean- en projectmanagementtechnieken. Zo kun je vanaf dag één aan de slag bij inspirerende opdrachtgevers. In eerste instantie als de rechterhand van de projectleider. Jij ondersteunt bij het uitwerken van het projectplan, inclusief de begroting, structuur, planning en coördinatie. Met jouw can-do-mentaliteit heb je alle projectactiviteiten altijd onder controle en help je de multidisciplinaire teams vooruit. Ook heb je veel contact met de klant en houd je de voortgang van het project in het vizier. Gaandeweg bouw jij je rol uit, krijg je de leiding over je eigen projecten én specialiseer je je binnen het projectmanagementvak. Zo word je expert binnen het agile-domein of pak je complexe, uitdagende projecten op met teams die verspreid zijn over de hele wereld.

Je thuisbasis bij Capgemini

Jij werkt bij een van de grootste ICT-consultancybedrijven in Nederland. Waar je als projectmanager bij andere organisaties vaak individueel aan de slag gaat, werk je bij ons samen met een multidisciplinair team van Capgemini-collega’s. Daarnaast ben je onderdeel van een hechte community van 27.000 professionals, waarvan 7.000 in Nederland. Via kennisdelingssessies en vakgroepen leer je veel én snel van collega’s. Ook uniek aan Capgemini: de hoge funfactor. We hebben zelfs een fanatieke vereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert, zoals een digitale cocktailworkshop.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.