CZ

Junior Forecaster

Jouw baan

Werken bij CZ is werk met betekenis

Bij CZ doen we alles voor zorg die verder gaat. Voor onze klanten, de zorgsector en de maatschappij als geheel. We bedienen maar liefst 4 miljoen klanten en hebben contracten met zeer veel zorgverleners. De divisie Operations o.a. verantwoordelijk voor het tijdig uitbetalen van de nota’s van zorgverleners en van klanten, maar ook voor de tijdige afhandeling van zorgaanvragen en bijbehorende serviceprocessen zoals telefonie.

Als Forecaster binnen Operations lever je een belangrijke bijdrage aan de duurzame betaalbaarheid van de zorg. Wij zien het als onze maatschappelijke taak om goede zorg betaalbaar en toegankelijk te houden nu en in de toekomst. Jij draagt hier aan bij door zaken sneller, goedkoper en beter voor de klant te doen.

Je hebt een analytische blik waardoor je snel en proactief de verschillende werkstromen binnen de Divisie Operations in kaart kunt brengen. Hierbij maak je gebruik van data die helpt de toekomstige werkvoorraad te voorspellen, zodat we een stap dichter komen bij onze ambitie om onze taken steeds sneller af te handelen. Je beschikt tevens over goede communicatieve skills waarbij je samen met teamleiders en eerste medewerkers uiteindelijk voor een optimale planning van de bezetting zorgt. Je weet hoe je draagvlak moet creëren het management te overtuigen jouw adviezen op te volgen. Je bent werkzaam op één van de drie CZ locaties: Goes, Tilburg of Sittard.

Jouw Team

Jij bent van groot belang

Je wordt geplaatst binnen team OCF Control, de stafeenheid van de divisie Operations. OCF control is een klein en open team, verantwoordelijk voor het organiseren van de planning & control cyclus van de divisie, met daarbinnen aandachtsgebieden als operational control, compliance en riskmanagement. Jouw bijdrage lever je binnen het aandachtsgebied forecasting.

Jouw profiel

Dit neem je mee naar onze organisatie

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding.
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en je weet de bevindingen te vertalen in solide adviezen.
  • Je bent in staat om je eigen mening te vormen, maar neemt beslissingen op grond van gezamenlijke belangen
  • Je bent daadkrachtig in je communicatie, maar staat ook open voor andere oplossingen.
  • Je beschikt over gevorderde kennis van MS Excel of bent bereid dat te leren.
Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.