EY

EY – Strategy & Transactions Graduate Program

Ben je (bijna) afgestudeerd in Finance, Business of een exacte studierichting en heb je affiniteit met strategie, corporate finance en transacties? Als dit je aanspreekt, is het éénjarige Strategy & Transactions Graduate Program (STGP) wellicht iets voor jou!

De uitdaging – What future are you building towards?
Binnen Strategy and Transactions onderscheiden we de volgende teams: Mergers & Acquisitions/Capital&Debt Advisory, Transaction Diligence, Transactions & Accounting, Valuation Modeling & Economics, Real Estate Advisory Services, Infrastructure Financial Advisory, Transaction Strategy and Execution en Turnaround and Restructuring Strategy. Je solliciteert naar een consultant functie binnen één van deze sub-servicelines en gaat automatisch mee in het Strategy & Transactions Graduate Program (STGP).

Binnen het Strategy & Transactions Graduate Program (STGP) heb je samen met jouw STGP jaarlage elk kwartaal een Quarterly Meeting (1 of 2 dagen) en een Development & Learning Team meeting. De kick-off vindt iedere eerste week van september plaats. Stroom je als consultant hiervoor of hierna in? Dat maakt niet uit, je neemt alsnog deel aan de STGP jaarlage van dat jaar.

Het STGP geeft jou in overleg met jouw counselor ook de gelegenheid om tijdelijk te roteren naar één of twee van de andere subservicelines, zodat je je kennis kunt verbreden. Het roteren is optioneel. Je kunt ook blijven werken voor de sub-serviceline waar je bent gestart. Middels het Strategy & Transactions Graduate Program (STGP) kun jij je razendsnel ontwikkelen tot een van de beste consultants binnen de serviceline Strategy and Transactions.

Het kantoor – Waar kom je te werken?
Strategy & Transactions zit verspreid over de kantoren: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle.

Wat je gaat doen: How can you make a lasting impact in a rapidly changing world?

 • Je werkt aan complexe en uitdagende projecten in een dynamische en innovatieve omgeving.
 • Je werkt voor klanten (multinationals, familiebedrijven, private equity-fondsen en financiële instellingen) in het binnen- en buitenland in zeer uiteenlopende sectoren.
 • Je volgt samen met andere trainees diverse trainingen die gericht zijn op persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.
 • Je bent onderdeel van een netwerk waar diversiteit, teaming en een goede sfeer hoog in het vaandel staan.
 • Je krijgt een buddy die jou begeleidt en regelmatig van feedback voorziet, zodat jij het maximale uit jezelf haalt.

Wat wij zoeken: Where do you start if you want to change the world?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde universitaire master in de richting van Finance, Business of een exacte studie. Startdatum in overleg iedere 1e of 15e v/d maand (afhankelijk van de beschikbaarheid in elk team).
 • Naast jouw studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk zeer goed. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.
 • Je hebt interesse in fusies en overnames alsmede in vraagstukken op het snijvlak van strategie, operations en finance.
 • Je bent leergierig, ambitieus, analytisch, cijfermatig sterk, resultaatgericht, flexibel en je bent een teamspeler die graag duurzame relaties opbouwt met zowel collega’s als klanten.

Nu al enthousiast? Solliciteer dan snel!
Uit onderzoek blijkt dat vrouwen gemiddeld pas solliciteren wanneer zij aan alle gestelde criteria voldoen, terwijl mannen gemiddeld solliciteren als zij aan 6 van de 10 eisen voldoen. Heb je interesse in deze vacature, maar twijfel je over enkele criteria? Twijfel dan niet om te solliciteren!

Wat wij bieden: Is everything that counts being counted?

 • Vitaliteit: de keuze is aan jou. Een online sessie met een externe vitaliteitscoach, praktische tips over onderwerpen zoals voeding, energie, slaap en mindset, korting bij Healthcity en/of een tegoedkaart om een padelbaan te huren.
 • Flexibel werken: in overleg met je team bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Thuis, op kantoor, bij de klant of vanuit een ander Europees land (tot 20 werkdagen per jaar).
 • Thuiswerkplekregeling: om je thuiswerkplek optimaal in te richten stelt EY de volgende middelen voor jou beschikbaar: bureaustoel, zit/sta bureau, externe monitor, bureaulamp, (bluetooth) headset en een groot extern toetsenbord.
 • Laptop en smartphone: je hebt recht op een laptop en smartphone met zakelijk abonnement.
 • Salaris: naast je vaste salaris kun je, afhankelijk van de financiële prestatie van EY, in aanmerking komen voor een bonus. Ook heb je recht op een onkostenvergoeding (functie afhankelijk) en een internetvergoeding van €40,- netto per maand.
 • Vrije dagen: je hebt recht op 29 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om extra dagen in te kopen.
 • Opleidingen: EY vindt het belangrijk dat je altijd de mogelijkheid hebt je te ontwikkelen als je dat wilt. We bieden je de mogelijkheid aan om verschillende soft & hard skills trainingen, opleidingen en externe cursussen te volgen. Bijvoorbeeld het behalen van een MBA om jouw skills op het gebied van Leadership, Business en Tech te verbreden.
 • Mobiliteitsregeling: Draag direct bij aan onze ambitie om in 2025 de CO2-voetafdruk van EY te verlagen tot nul. Met onze regeling kies je zelf voor de meest uiteenlopende duurzame opties. Denk aan het gebruik van leasefietsen, elektrische deelscooters, elektrische deelauto’s, flexibele leaseauto’s en verschillende abonnementen voor het openbaar vervoer. Een app geeft je inzicht in jouw CO2 voetafdruk.
 • Fietsregeling: financier de aanschaf van jouw nieuwe fiets vanuit jouw brutoloon (aankoopbedrag verdeeld over 12 maanden) of vanuit jouw bovenwettelijke vakantie-uren saldo.
 • Pensioen: vanaf jouw start bij EY bouw je pensioenkapitaal op. Iedere maand stelt EY een premie beschikbaar voor jouw pensioen. Ook is er de mogelijkheid om vrijwillig extra bij te sparen.

Sollicitatieprocedure: How can you prepare for a long life together?
De procedure bestaat uit een coffee chat – assessment – 1 of 2 sollicitatiegesprekken – partnergesprek – offer.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening. Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.