Enexis

Enexis – Traineeship

Als je graag wilt werken bij een bedrijf dat invloed heeft op het dagelijkse leven van jou en je omgeving, dan zit je bij Enexis goed! Wij voorzien namelijk ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit, gas en ondertussen bouwen aan het energiesysteem van de toekomst. Een grote verantwoordelijkheid dus! Help jij ons de energietransitie een feit te maken? Word een van de leiders van de toekomst en volg het Traineeship bij Enexis!

Programma

  • Jaar 1: Je werkt aan praktijkopdrachten en volgt trainingen. Doordat je je netwerk in dit jaar vergroot, ben je goed voorbereid op jaar twee.
  • Jaar 2: Je werkt aan opdrachten die je zelf hebt geformuleerd. De enige eis is dat het iets anders is dan in het eerste jaar. Ook blijf je trainingen volgen.
Traineeship studenten

Dit bieden wij

Je wordt tijdens het traineeship opgeleid tot projectleider, procesverbeteraar of consultant bij Enexis. Na je traineeship biedt Enexis je gelijk een vast contract aan. Daarnaast manage je een team van ongeveer 20 mensen van bijvoorbeeld monteurs, werkvoorbereiders en engineers.

Begeleiding

Onze trainee manager zorgt ervoor dat je er niet alleen voor staat. Doordat je een netwerk bij Enexis opbouwt, kun je altijd terugvallen op je buddy én je negen mede-trainees. Lees hier de ervaringen van Trainees Helen en Jelle , Trainees Joris en Anna en Trainees Niek en Elisa.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.