Dentons

Dentons – KaNo

De Notariële praktijk van Dentons is ambitieus en snelgroeiend en biedt de mogelijkheid voor kandidaten om zich te ontwikkelen, door te groeien en te werken in een internationale omgeving. Om het team verder te versterken zijn we op zoek naar een Junior Kandidaat-Notaris. Wij bieden realistische maatwerkoplossingen van hoge kwaliteit. Ons team bestrijkt een breed scala aan gebieden en sectoren en werkt nauw samen met andere specialisten binnen ons kantoor in Amsterdam, waaronder vastgoedjuristen en belastingjuristen.

Onze notarissen staan Nederlandse en internationale investeerders, ontwikkelaars, gemeenten, vastgoedfondsen, banken en andere financiële instellingen bij. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren over transacties in een nationale en internationale setting. Daarnaast heeft ons kantoor een historische reputatie op het gebied van gespecialiseerde notariële werkzaamheden zoals splitsing in appartementsrechten, vestiging van beperkte rechten en vastgoedfinanciering. Kandidaten die affiniteit hebben met het Ondernemingsrecht zijn ook van harte welkom om op deze functie te solliciteren.

Vereisten

  • Master Notarieel Recht
  • Vloeiend in Nederlands en Engels
  • Commercieel ingesteld en oplossingsgericht
  • Proactief met een ondernemende instelling

Voordelen

Bij Dentons krijg je alle verantwoordelijkheid die je aankunt. Je leert door volledig deel te nemen aan het team. Je werkt mee aan de uitvoering van deals en cases, ontmoet cliënten en neemt je plaats in onze bedrijfsvoering in. Je wordt vanaf dag één ondergedompeld in onze professionele cultuur en onze collega’s zullen je intensief begeleiden.

Recruitment proces

Dentons is een perfecte start van je carrière. Je zult juridische ervaring opdoen binnen ‘s werelds grootste advocatenkantoor. Als jij je carrière een boost wilt geven binnen een toekomstgerichte en uitdagende omgeving, dan nodigen we je graag uit om ons het volgende te sturen:

  • CV
  • Motivatiebrief
  • Cijferlijsten
  • Evaluatieformulieren van eerdere stages

Over Dentons

Dentons is ‘s werelds grootste advocatenkantoor met ruim 12.000 advocaten op meer dan 200 locaties in meer dan 80 landen. Het Dentons kantoor in Amsterdam is de afgelopen vijf jaar qua omvang met meer dan 60% gegroeid naar ruim 110 advocaten, notarissen en fiscalisten in 2023 die samen een full-service praktijk vormen.

Polycentrisch
Een van de kenmerken die Dentons uniek maakt is ons polycentrische karakter: we hebben geen wereldwijd hoofdkantoor en geen dominante cultuur. Hierdoor zijn we in staat om de verschillende lokale culturen waarin we werken en leven te begrijpen en door te voeren in onze bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een unieke positieve cultuur die in Nederland bestaat uit jezelf kunnen zijn, gemotiveerde collega’s, volop ontwikkelingsmogelijkheden, themacommissies waarin je je stem kunt laten horen, sportteams, borrels en andere sociale activiteiten.

Diversity & Inclusion
Dentons staat voor diversiteit en inclusiviteit van onze collega’s, cliënten, en van de gemeenschappen waarin we werken en leven. Voor onze medewerkers willen we een omgeving creëren waarin plek is voor iedereen en waar we met respect met elkaar omgaan. We bieden onze cliënten talent met verschillende achtergronden, uit verschillende landen, met ervaring vanuit verschillende rechtsgebieden, waardoor we in staat zijn om in vrijwel elke plek op de wereld een geschil te kunnen oplossen.

Innovatie
Op het gebied van innovatie maakt Dentons gebruik van geavanceerde technologieën die belangrijk zijn voor de toekomst van de advocatuur. Zo hebben we onder andere Nextlaw Labs gecreëerd, het wereldwijde samenwerkingsplatform voor innovatie gericht op het investeren in, ontwikkelen en inzetten van nieuwe technologieën om de advocatuur te transformeren. Daarnaast is er ook Nextlaw Ventures, een baanbrekend investeringsvehikel in legal-tech, die investeert in verschillende start-ups, maar ook Nextlaw In-House Solutions, een denktank van voormalige general counsel die cliënten kunnen bijstaan.

Interesse? Solliciteren kan via de volgende link: https://apply.workable.com/j/87C28E90A1/?utm_medium=social_share_link

Vragen? Neem dan contact op met Brenda de Smet via [email protected].

We kijken uit naar je sollicitatie!

 

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.