Capgemini – Junior Projectmanager

Innovatieve projecten die de IT-systemen van de grootste nationale én internationale bedrijven en publieke instellingen optimaliseren. Jij leidt ze in goede banen door uiteenlopende expertisegebieden met elkaar te verbinden. De IT-projecten lopen in tal van sectoren; van overheid en veiligheid tot financiën en energie. Afwisseling genoeg dus! Wat een rol als junior projectmanager nog meer interessant maakt? Je ontwikkelt jezelf razendsnel en volgt een mooi carrièrepad, om uiteindelijk door te groeien naar bijvoorbeeld senior projectleider, scrummaster of agile coach.

Jouw job in één alinea

Door nauw samen te werken met een senior collega ben jij binnen de kortste keren op vlieghoogte en helemaal up-to-date met de laatste lean- en projectmanagementtechnieken. Zo kun je vanaf dag één aan de slag bij inspirerende opdrachtgevers. In eerste instantie als de rechterhand van de projectleider. Jij ondersteunt bij het uitwerken van het projectplan, inclusief de begroting, structuur, planning en coördinatie. Met jouw can-do-mentaliteit heb je alle projectactiviteiten altijd onder controle en help je de multidisciplinaire teams vooruit. Ook heb je veel contact met de klant en houd je de voortgang van het project in het vizier. Gaandeweg bouw jij je rol uit, krijg je de leiding over je eigen projecten én specialiseer je je binnen het projectmanagementvak. Zo word je expert binnen het agile-domein of pak je complexe, uitdagende projecten op met teams die verspreid zijn over de hele wereld.

Je thuisbasis bij Capgemini

Jij werkt bij een van de grootste ICT-consultancybedrijven in Nederland. Waar je als projectmanager bij andere organisaties vaak individueel aan de slag gaat, werk je bij ons samen met een multidisciplinair team van Capgemini-collega’s. Daarnaast ben je onderdeel van een hechte community van 27.000 professionals, waarvan 7.000 in Nederland. Via kennisdelingssessies en vakgroepen leer je veel én snel van collega’s. Ook uniek aan Capgemini: de hoge funfactor. We hebben zelfs een fanatieke vereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert, zoals een digitale cocktailworkshop.

Benefits

 • Een salaris van € 3.720,- inclusief mobiliteitsvergoeding van 750 euro & 8% vakantiegeld.
 • De eerste 1,5 jaar twee keer kans op een salarisverhoging.
 • Koudwatervrees? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.
 • All You Can Train zonder enige verplichtingen.
 • 26 vakantiedagen. Zin in een extra lange vakantie? Koop dan dagen bij.
 • Een premievrij pensioen.
 • Happy hybride werken met onze connectiviteits- en thuiswerkvergoeding.
 • Je eerste levensbehoefte als professional: een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
 • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je mobiliteitsvergoeding.

Waarom past deze vacature bij jou?

Omdat een voortrekkersrol jou op het lijf geschreven is. En omdat je energie krijgt van projecten die gericht zijn op IT en data, zonder dat je zelf aan de knoppen hoeft te draaien. In de coördinatie zoek je graag zelf naar de beste manier om projecten in te vullen. Ook ben je niet bang om knopen door te hakken. Lopen de werkzaamheden niet zoals jij ze voor ogen hebt? Dan ben je niet bang om collega’s aan te spreken en jouw visie te delen. Daarnaast durf je kansen te pakken om jouw rol uit te breiden. Zo werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling én een nog groter succes van onze IT-oplossingen.

Daarnaast heb je:

 • Hbo- of wo-niveau.
 • Bij voorkeur enige ervaring in het leiden van projecten.
 • Goede skills in de Nederlandse en Engelse taal vanwege het internationale karakter van onze organisatie en opdrachtgevers.

Werken bij Capgemini

Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden. Maar ook: volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support. Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van innovatie. De eredivisie van de technologie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid, diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Apply for this job
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.