Capgemini

Capgemini – (Junior) Consultant Program & Change Acceleration

Technologie geeft een impuls aan verandering, digitale transformatie wordt geleid door mensen. De digitale kloof in talent is nog niet gedicht: functies veranderen op fundamentele wijze en vragen om andere vaardigheden, meer vaardigheden en verandermanagement. Er is ander leiderschap en verandering in cultuur nodig. Daarnaast moeten er nieuwe werkwijzen worden doorgevoerd om in het digitale tijdperk resultaten te boeken.

 • Uren: 32 tot 40 uur
 • Werkplek: Utrecht, bij de opdrachtgever op locatie en remote
 • Ervaring: Junior

Jouw job in één alinea

Wij van Workforce & Organization bereiden organisaties, leiders en medewerkers voor op de transitie naar het digitale tijdperk en bieden hierbij ondersteuning. Wij richten ons op verschillende groepen betrokkenen en bedrijfscultuur en zetten een breed repertoire aan verandermethodieken en – instrumenten in. Samen met onze klanten bepalen wij hun verandervisie en begeleiden hun transformatie richting deze nieuwe gewenste situatie. Workforce & Organization richt zich voornamelijk op ‘reinventing work’ door technologie in te zetten om veerkracht en flexibiliteit voor de toekomst te bieden. Onder de paraplu van W&O vallen verschillende teams. Binnen W&O richt het team Program & Change Acceleration zich specifiek op het adviseren en begeleiden van complexe veranderingen.

Wat doet het team Program & Change Acceleration?  

Wij helpen klanten bij het vertalen van de (digitale) organisatiestrategie naar een veranderaanpak. We ondersteunen bij de implementatie om duurzame verandering te realiseren op zowel organisatie- als gedragsgebied. Hierbij ligt onze focus op het versnellen van verandering, het realiseren van eigenaarschap en het borgen van de gewenste verandering in de organisatie.

Kom naar onze maandelijkse lunch

Wil je meer weten over de cultuur en de werkomgeving binnen Capgemini Invent en wil je graag spreken met iemand uit het team waar jij interesse in hebt? Kom dan naar de informele maandelijkse lunch bij ons op kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Klik op de volgende link voor meer informatie en om je aan te melden.

Je thuisbasis bij Capgemini Invent

Het team van Program & Change Acceleration is een hecht team van gemotiveerde professionals dat werkt aan het ontwerpen van complexe veranderprojecten. Binnen ons team vinden we samenwerking en innovatie belangrijk en helpen we elkaar graag op weg bij vragen. Wij werken voor een groot aantal private en publieke organisaties in diverse markten. Ook beschikken we over een internationaal netwerk van collega’s en hebben we veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en coaching. Binnen ons team worden regelmatige leuke activiteiten georganiseerd, voor en met elkaar. Ook heeft Capgemini Invent een actieve personeelsvereniging die reisjes als een jaarlijkse zeilcompetitie, een kerstevenement en een wintersportvakantie naar Oostenrijk organiseert. Afhankelijk van jouw behoefte is er genoeg te doen dus!

Benefits

 • Direct een vast contract en een passend salaris. Je start vanaf € 2775,- bruto per maand obv 40 uur. Ben je meer ervaren, dan passen we je salaris daar natuurlijk op aan.
 • Een mobiliteitsvergoeding van 800,- bruto per maand waarbij je kunt kiezen voor een leaseauto, NS businesscard of uitbetaling van je reisvergoeding.
 • Ruime mogelijkheid voor het volgen van opleidingen en trainingen passend bij jouw functie en persoonlijke ontwikkeling.
 • 26 vakantiedagen en uiteraard 8% vakantietoeslag op je salaris. Zin in extra veel vrije tijd? Koop dan dagen bij.
 • Een pensioen waarvan het werkgeversaandeel volledig wordt betaald en de keuze om dat zelf aan te vullen, zodat je ook op je oude dag nog met plezier aan Capgemini Invent terugdenkt.
 • Werken waar je maar wilt met onze connectiviteits- en thuiswerkvergoeding.
 • Een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.

Persoonlijke ontwikkeling

Natuurlijk gooien wij jou niet meteen in het diepe. Je start namelijk eerst met een intensief opleidingsprogramma van The Institute. In The Institute word je gedurende 2 maanden klaargestoomd voor het echte werk met allerlei verschillende typen consulting opdrachten waarbij je intensieve coaching en training ontvangt. Je werkt hierbij samen met uiteenlopende collega’s binnen Invent, zodat je alvast een begin kunt maken aan je interne netwerk.

Waarom past deze vacature bij jou?

Capgemini Invent is op zoek naar authentieke collega’s met passie voor het consultancy vak, die veel belang hechten aan continue professionele ontwikkeling. Je vindt het een uitdaging om multidisciplinair een duurzame transformatie te realiseren; zowel samen met de klant als samen met collega’s. Je springt in op de wensen van de klant. Initiatief, ondernemerschap en een visie op het vakgebied zijn voor jou belangrijke kwaliteiten.

Je hebt daarnaast:

 • Een afgeronde Master met uitstekende studieresultaten. Opleidingen die goed aansluiten zijn bijvoorbeeld Sociale Wetenschappen, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Change management;
 • 0-2 jaar werkervaring; bijvoorbeeld adviseur bij een ander adviesbureau of binnen een private organisatie. Projectervaring en ervaring met HR, verandermanagement en/of agile werken is een pre;
 • Affiniteit met technologie en digitale transformatie;
 • Een ambitieuze en proactieve instelling. Naast je studie heb je nevenactiviteiten ontplooid bij een vereniging, eigen bedrijf of stichting;
 • Sterke analytische vaardigheden en je werkt resultaatgericht;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en krijgt mensen van diverse achtergronden mee;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Een extra taal is natuurlijk mooi meegenomen, bij voorkeur Duits
 • Een vermogen om complexe vraagstukken snel te analyseren en nieuwe, scherpe inzichten en oplossingen te genereren.

Werken bij Capgemini Invent

Baanbrekende veranderingen zijn niet nieuw. Wel nieuw is de snelheid waarmee deze veranderingen zich voordoen. Toonaangevende bedrijven gedragen zich als levende organismen en zorgen ervoor dat zij zich constant aanpassen aan verandering. Als Capgemini Invent helpen wij organisaties om te innoveren en transformeren door strategie, data science, technologie en design te combineren. We zijn een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid, diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.