Boer & Croon

Boer & Croon – Young Executive

Young Executive voor Boer & Croon

Ben jij gemotiveerd om organisaties duurzaam te verbeteren en wil je elke dag nieuwe dingen leren? Heb je lef, energie en een gezond zelfvertrouwen? Kun je mensen meekrijgen in je acties en ideeën? En wil jij focus op zowel persoonlijke- als inhoudelijke ontwikkeling? Dan bieden wij jou die kans!

Jouw groei is onze groei!
Boer & Croon vormt een hechte groep van collega’s met verschillende ervaringen en kwaliteiten. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en er wordt samengewerkt aan de best mogelijke oplossingen voor onze klanten. Onze cultuur is een gezonde combinatie van professioneel en informeel. Zo zijn er inspirerende kennisavonden, wordt er met regelmaat samen gesport en is er een maandelijkse borrel om de verbinding met elkaar te behouden en successen te vieren.

De Young Executive journey
Als Young Executive maak je deel uit van de Young Executive Business Unit samen met circa 60 andere collega’s. In deze rol ben je verantwoordelijk als project- of programmamanager voor het succesvol uitvoeren van uiteenlopende opdrachten. De opdrachten variëren in duur en worden meestal op fulltime basis uitgevoerd bij de opdrachtgever. Vaak is het een individuele opdracht, soms in een team met een andere Young Executive, Manager of in samenwerking met een interim-manager van Boer & Croon. Afhankelijk van de opdracht zal de verhouding tussen adviseren, managen en implementeren variëren. Elke opdracht is maatwerk en we hebben vier werkgebieden gedefinieerd: programma- en projectmanagement, procesmanagement, interim-management en advies.

Als Young Executive moet jij je snel wegwijs kunnen maken in verschillende organisaties om managementknelpunten op te lossen en klanten verder te helpen. Je komt binnen bij de opdrachtgever, doet onderzoek, maakt een analyse, herkent de problematiek en adviseert de opdrachtgever bij een oplossing. Vervolgens ga je jouw advies implementeren samen met de mensen op de vloer. Draagvlak creëren en gevoel voor verhoudingen en de omgeving hebben is essentieel. Wij vertrouwen je uitdagende opdrachten toe die je een grote mate van zelfstandigheid geven en jij maakt hierin het verschil.

Tijdens jouw opdrachten als Young Executive verken je meerdere domeinen gedurende 2.5 jaar. Hierbij krijg jij de kans om vraagstukken op te lossen binnen de volgende Solutions, zoals wij onze expertisegebieden noemen: Operations, People Excellence, Strategy & Transformation, Public, Healtcare en Finance & Technology.

Heb jij een studieachtergrond of werkervaring die aansluit bij één van onze ‘Solutions’ laat dat ons dan weten in je motivatie. Als je voldoet aan de selectiecriteria dan kan je in een aanmerking komen voor de Young Executive Solution rol. Je maakt dan ook onderdeel uit van de Young Executive Business Unit en je volgt het Young Executive Leadership Program. Daarnaast kijken we hoe we extra kunnen investeren in jouw huidige kennis en ervaring door opdrachten binnen jouw expertisegebied te verrichten.

Wij geloven dat jij het meeste leert als je directe praktijkervaring opdoet en op hetzelfde moment voortdurend blijft bijleren. Naast je opdracht volg je een uitgebreid Young Executive Leadership Program met onder andere trainingen in soft- en hardskills en focus op intervisie en coaching.

De trainingen richten zich op drie dimensies: persoonlijk leiderschap, communicatieve vaardigheden en professioneel adviseren. Aanvullend ligt er focus op powerpoint, excel, prince II / agile foundation en krijg je alle handvatten mee voor problem solving en programma- en projectmanagement.
De Talent Manager begeleidt jou bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast word je bij elke opdracht gekoppeld aan een senior collega die op basis van ervaring en expertise zorgt voor de inhoudelijke opdracht begeleiding en ben je onderdeel van een intervisiegroep waarbij je met een externe coach spreekt over praktijksituaties, grip krijgen op het bewaken van eigen grenzen en zorgen voor een goede balans.

Als kers op de taart is er ook ruimte voor opleidingen naar keuze die aansluiten bij jouw profiel en zorgen wij voor interessante masterclasses om jouw kennis te verrijken.

In de laatste fase van jouw Young Executive Leadership Program werken we samen toe naar je volgende carrièrestap, bijvoorbeeld als Manager bij Boer & Croon!

Kom jij de Young Executive Business Unit versterken?

Wij zijn op zoek naar iemand met:

  • Een succesvol afgeronde WO Master opleiding;
  • 0 – 2 jaar relevante werkervaring;
  • Nevenactiviteiten naast je studie of werk;
  • Affiniteit met (één van) onze Solutions;
  • Een ‘Get it done’ mentaliteit gemotiveerd om organisaties duurzaam te verbeteren en elke dag nieuwe dingen te leren.

Naast je CV zijn wij vooral benieuwd naar jou, je drijfveren en persoonlijke ontwikkeling. Ook als jij jezelf niet 100% herkend in de tekst, schroom dan niet om te solliciteren.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.