Koninklijke BAM groep

BAM – Werkstudent

Building a sustainable tomorrow

Volg jij op dit moment een mbo-, hbo- of wo-opleiding? Wil je deels met je neus uit de boeken en werkervaring opdoen in de praktijk naast je opleiding? Bij BAM is het mogelijk!

Solliciteer en overtuig ons waarom jij als werkstudent bij ons aan de slag wilt!

Jouw missie

BAM ontwerpt, bouwt en onderhoudt gebouwen, woningen, en infrastructuur voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. In alles wat we doen, zijn veiligheid, duurzaamheid en innovatie leidend. Na een dag hard werken willen we allemaal veilig naar huis.

Daarnaast doen we er alles aan om onze impact op het milieu te beperken. Zo werken we aan het terugdringen van onze CO2-uitstoot. Ook streven we ernaar om ons bouw- en kantoorafval te verminderen én te hergebruiken.

Als werkstudent krijg jij de kans om binnen BAM jouw bijdrage te leveren aan onze projecten. Welk project dit is, is afhankelijk van jouw opleiding, woonplaats en interesse! Zo kun je binnen BAM aan de slag als werkstudent binnen de woningbouw, (ondergrondse) infrastructuur en beheer en onderhoud, maar ook binnen andere bedrijfsonderdelen!

Je zal als werkstudent voornamelijk een team of project ondersteunen in hun werkzaamheden. Taken waar je aan kan denken zijn administratieve taken, werkzaamheden m.b.t. de werkvoorbereiding, meedenken over digitalisering of verandervraagstukken.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en proactieve werkstudenten. Je hebt een leergierige houding en wilt graag jouw steentje bijdragen aan een groter geheel.

Verder:

  • Volg je op dit moment een mbo-, hbo- of wo-opleiding. Dit kan een technische opleiding zijn, maar ook zeker een opleiding als ICT of communicatie.
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar.

In jouw motivatiebrief verwachten wij minimaal de volgende punten:

  • In welke richting (woningbouw, infra, bouw en techniek, asset management etc.) je zou willen werken;
  • Gewenste start- en einddatum;
  • Hoeveel uur per week je beschikbaar bent;
  • De regio waar je zou willen werken;
  • Heb je al een idee welke functie je zou willen invullen, horen wij het graag!

Wat kun je van ons verwachten?

BAM is een grote organisatie. Je kan van ons een werkplek verwachten passend bij je opleiding. Je zal in aanraking komen met een divers aantal werkzaamheden die op de afdeling plaatsvinden.

Daarnaast kun je van ons goede begeleiding verwachten en de juiste middelen die nodig zijn om je werk uit te voeren.

Als werkstudent krijg je van ons een flexibel contract dat met je meebeweegt. Heb je een tentamenperiode en wil je minder werken. Of heb je vakantie en kan je extra uren maken, bij ons is het mogelijk!

Jouw werkomgeving

Jouw werkomgeving is afhankelijk van de plek waar je komt te werken. Binnen ieder onderdeel staat duurzaamheid en veiligheid bij ons centraal.

BAM strategisch plan voor 2021-2023 is: ‘Building a sustainable tomorrow’.
Door focus op markten en projecten waar BAM over bewezen concurrentiekracht beschikt, verhoogt BAM de winstgevendheid, neemt het risicoprofiel verder af en wordt een platform voor toekomstige groei gecreëerd.

Ons doel is te bouwen aan een duurzame toekomst. Met de nieuwe duurzaamheidsstrategie nemen wij de verantwoordelijkheid op ons om dit doel te bereiken, om het risico van onze portefeuille te verminderen en te streven naar productleiderschap en levenscyclusoplossingen. Zij stelt ons in staat onze CO2-, grondstoffen- en afvalvoetafdruk te verminderen en klanten schaalbare duurzaamheidsoplossingen te bieden.

Wie zijn wij?

De kunst van bouwen is meerwaarde leveren voor de samenleving; wij bouwen voor het leven.

Waar anderen ophouden, gaan wij door, om de weg te wijzen naar een duurzame toekomst voor ons en toekomstige generaties. Als marktleider zijn we toonaangevend.

Onze waarden: duurzaam, inclusief, samenwerkend, betrouwbaar en eigenaarschap stellen ons in staat onze ambities waar te maken. Elke dag opnieuw.

Het recruitment proces

Wil jij aan de slag als werkstudent bij BAM? Twijfel niet en solliciteer via de onderstaande sollicitatie button!

Toch nog vragen? Stuur deze naar [email protected]

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.