ABAB

ABAB – Campus Recruiter

Jouw werk in het kort

Als campus recruiter in het Human Experience (HX) team werk je nauw samen met corporate recruiters, de coördinator recruitment en mogelijk stagiairs om nieuw talent aan te trekken voor onze organisatie. Je focust je op de studentendoelgroep en legt je toe op het selecteren en aantrekken van stagiairs, werkstudenten en soms starters in diverse vakgebieden binnen ABAB en Epiic. Daarbij werk je intensief samen met directeuren en managers om de wervingsbehoeften te begrijpen.

Je co-creëert met het marketingteam en draagt zelf nieuwe ideeën aan om ons werkgeversmerk te versterken. Je bouwt verder aan verschillende samenwerkingen met verenigingen en onderwijsinstellingen binnen en buiten ons werkgebied. Zorgvuldig houd je bij welke kosten worden gemaakt en draag je bij aan het samenstellen van de jaarlijkse begroting. Als initiator van vernieuwing ben je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van alle campusactiviteiten. Je bedenkt hierbij inventieve manieren om onze organisatie te profileren. Jij vindt het leuk om op diverse evenementen aanwezig te zijn, waarbij je met enthousiasme en positiviteit gemakkelijk in contact komt met zowel studenten als onderwijsmedewerkers. Na verloop van tijd creëer je een talentenpool van potentiële stagiairs en bijna afgestudeerden. Het overzicht behoud je via onze recruitment-tool, HR Office.

Zo kan je dag eruitzien

Je begint je week op kantoor in Tilburg, waar je in HR Office nieuwe en lopende procedures bekijkt. In de recruitmentmailbox pak je e-mails op over samenwerkingen met verenigingen voor activiteiten. Je beantwoordt de vragen en ziet een uitnodiging voor een speeddate-evenement. Je zoekt de manager accountancy van Breda op om het evenement te bespreken en samen de strategie te bepalen. Tijd wordt gereserveerd in beide agenda’s en je betrekt een interne expert. Intussen meld je ABAB aan voor het evenement.

In de late ochtend heb je nog een teamoverleg met het HX-team en tijdens de aansluitende lunch bespreken jullie actuele HR-trends. Je luistert aandachtig en deelt inzichten vanuit je eerdere studie. ‘s Middags heb je een overleg over een fiscaal evenement met een belastingadviseur en werk je aan een creatieve presentatie. Na bespreking van het evenement en afspraken over de inhoud en verdeling, werk je aan de presentatie.

Hierna bel je met een afstudeerstagekandidaat en verwerk je de informatie in een verslag voor de hiring-manager. Je ordent afspraken en plant een moment om inhoudelijke input van je collega belastingadviseur te verwerken. Je checkt LinkedIn en beantwoordt berichten van studenten die op zoek zijn naar een stage. Je ontvangt een beoordeling van een eerder verstuurde kandidaat en vraagt de beschikbaarheid voor een gesprek bij de kandidaat op. Snel bekijk je nog even de planning voor morgen om vervolgens je laptop af te sluiten.

Jouw profiel

Je straalt energie, vastberadenheid en enthousiasme uit en je bent van nature een uitstekende planner. Je toont oprechte interesse in anderen en met gemak leg je connecties met de jonge, ambitieuze doelgroep. Bijna klaar met je hbo- of wo-opleiding in HRM, bedrijfskunde of een vergelijkbare studie, zoek je nu een boeiende recruitmentfunctie. Bestuurservaring is een pré. Je sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden maken dat je met een servicegerichte instelling zowel de interne klant als kandidaten ondersteunt. Het bedenken van nieuwe concepten en enthousiast presenteren voor groepen geeft je plezier. En je geeft als ambassadeur met plezier vorm aan het beeld dat studenten overtuigt om voor ABAB te kiezen.

Ons aanbod

Bij ABAB draait het om mensen, om jou. Daarom bieden we je een goed salaris vanaf € 2.707 afhankelijk van je ervaring, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 33-38 vakantiedagen, én flexibele werktijden. Want wij vinden: hybride werken ís het nieuwe werken. Wij vinden het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling. Je krijgt bij ons de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via de ABAB Academie en diverse opleidingsprogramma’s en cursussen.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.