ABAB

ABAB – Werkstudent communicatie

Een toffe ‘baan’ in de communicatiesector?  Als werkstudent communicatie maak je deel uit van onze marketing- en communicatieafdeling op ons hoofdkantoor in Tilburg. Je gaat actief aan de slag met verschillende activiteiten binnen ABAB.  Denk aan social media content maken, ondersteuning bij het publiceren van artikelen én helpen bij de organisatie van een event.

Jouw ‘werk’ in het kort

Jij ondersteunt onze afdeling met het plaatsen van artikelen op onze website én beeldbank. Ook maak je content voor onze social media kanalen: Facebook, Instagram en LinkedIn. Heb je tijd over? Dan spring je bij op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Zo kan je dag eruitzien

Met de lift naar de achtste van het Entrada-gebouw: dat uitzicht went nooit! Als eerste deze ochtend plaats je een aantal artikelen op onze website.  Als ze online staan, plan je meteen berichten in via onze planningstool Coosto. Daarna ga je aan de slag met de planning voor Instagram en Facebook. Aan de hand van de thema’s die we de komende maand onder de aandacht willen brengen, schrijf én plan je alvast wat berichten in. Je vraagt de vormgever ook meteen een aantal aansprekende visuals te maken.

Na een gezellige wandellunch met collega’s ga je aan de slag met de ABAB beeldbank. Er zijn weer een aantal nieuwe foto’s gemaakt en jij zorgt ervoor dat de beeldbank up to date is.

Jouw profiel

Je volgt bijvoorbeeld een mbo- of hbo-opleiding in de richting van communicatie, marketing, media of journalistiek.  Een andere relevante studie – zolang er raakvlakken zijn – mag natuurlijk ook. Ook ben je zeer welkom als je de wo-opleiding Communicatiewetenschappen (bachelor of master) volgt. Je bent daarnaast zelfstandig, creatief én werkt makkelijk samen. Je beheerst de Nederlandse taal goed en hebt enige ervaring met het schrijven van (korte) teksten en social media posts.

Wat wij je bieden

Bij ABAB draait het om mensen, om jou. Daarom bieden we je een goed salaris (uurloon van € 11,51, exclusief toeslagen) én kennen we flexibele werktijden. Want wij vinden: flexibel werken is het nieuwe werken.

Bovendien krijg je de gelegenheid om te leren en jezelf te ontplooien in het communicatievak. Als je na het afronden van je studie je carrière bij ABAB voortzet, kun je deelnemen aan diverse opleidings- en ontwikkeltrajecten. Denk bijvoorbeeld aan cursussen op het gebied van marketing en communicatie. We stimuleren je om altijd te blijven groeien.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.