VGZ IT Traineeship

IT Traineeship

Het moment is eindelijk daar; je hebt je studie afgerond of je hebt al een paar jaar werkervaring en de wereld ligt aan je voeten. Bij VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg, voor iedereen. Maar welke kant ga jij op? Welk carrière pad past het beste bij jouw unieke kwaliteiten? Met het IT traineeship van VGZ bieden wij je the best of both worlds. Jezelf ontwikkelen en werkervaring opdoen. Ben je benieuwd hoe? Lees hieronder de vacature of bekijk deze pagina met meer informatie over projecten en ervaringen van trainees.

Hoe ook jij het verschil maakt

Bij VGZ hebben we een heldere missie: VGZ gaat voorop in gezondheid, voor iedereen. Als trainee bij VGZ draag jij hier direct aan bij en maak jij impact op de zorg. Jij krijgt de kans om op jouw eigen manier te onderzoeken welke kwaliteiten jij wilt doorontwikkelen om maximaal impact te maken op de zorg.

Het IT traineeship heeft een duur van minimaal 2 jaar waarin je in totaal twee tot vier opdrachten uitvoert binnen de verschillende teams van de divisie IT. Het eerste jaar leer je de organisatie kennen en ervaar je hoe het is om te werken bij een zorgverzekeraar. Ook start je met een soft skill traject waarin je jouw competenties verder kunt ontwikkelen. Het tweede jaar gaan we meer de verdieping in.

Daarnaast vorm je een team met de andere trainees en geef jij met dit team een frisse impuls aan de organisatie. Je geeft actief invulling aan het traineeship en werkt mee aan het doorontwikkelen van het traineeship. Ons doel? Jou klaarstomen om de IT’er van de toekomst te worden die op maatschappelijk gebied hét verschil kan maken.

Dit is wat jij meebrengt

Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Door jouw nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen en je persoonlijkheid lukt het jou om opdrachten tot een succes te brengen. Daarnaast toon jij lef en durf je uit je comfortzone te stappen. Wij zijn benieuwd naar jouw unieke talent en hoe jij dit gaat inzetten bij de realisatie van onze missie.

Bovendien staan de volgende zaken op je cv:

Een afgeronde hbo-opleiding vereist, bij voorkeur in de richting van (technische) informatica.
0-2 jaar werkervaring
Je beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift
Je bent analytisch en hebt een doeners mentaliteit
Communicatief vaardig
Je herkent je in de persoonlijke kwaliteiten als reflectievermogen, verbinder en positief kritisch

We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het hier.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste oplossingen voor onze leden, de juiste oplossing voor zorg en gezondheid én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden we jou:

Een salaris van € 3000,- B/M op basis van 38 uur (Salarisschaal F van de CAO van VGZ) ;
Een contract voor 2 jaar;
Naast de trainingen in het traineeship is er een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid;
Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%);
Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek. Ook ontvang je een thuiswerkvergoeding;
Werk je niet vanuit huis, dan kun je werken vanuit ons kantoor in Arnhem of Eindhoven dat in 2020 is uitgeroepen tot gezondste kantoorgebouw van Nederland;
Van de gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant tot onze aantrekkelijke sportregeling. Bij VGZ staat de gezondheid van onze medewerkers voorop.

Apply for this job
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.