• Acc
  • Dat
  • Fin
  • fis

Mazars

Gen Z, Gen Y… Bij ons draait het om Gen You! Bij Mazars sta jíj centraal. Dat betekent dat je bij ons niet kiest voor een baan waar je ontwikkelpad al helemaal is uitgestippeld, maar voor een werkgever die je uitdaagt om je eigen pad te gaan. Daarbij krijg je natuurlijk deskundige en persoonlijke begeleiding, waarbij we kijken naar wat jouw krachten liggen maar vooral ook naar waar je naar toe wilt. 

Je krijgt ruimte om ideeën aan te dragen, te creëren, te onderzoeken en fouten te maken. We willen dat je jezelf bent, ongeacht achtergrond, cultuur of leeftijd. En we willen dat je samen met ons het verschil maakt. Bijvoorbeeld via onze Mazars Foundation, waarvoor je jaarlijks tijdens werktijd in kunt zetten. Ken je ons nog niet? Mazars is een brede organisatie met diverse servicelines: Accountancy, tax, consultancy, sustainability en financial advisory. 

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen Mazars; je kunt bij ons stage lopen, afstuderen of als werkstudent of als junior aan de slag. Bekijk alle mogelijkheden op werkenbijmazars.nl. 

Mazars, the smart choice.  

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.