• bus
  • Con
  • Eco
  • Fin
  • Man
  • Mar
  • soc

Berenschot


Wil jij mooie opdrachtgevers uit het bedrijfsleven of de publieke sector adviseren over uiteenlopende zaken? Wil je profiteren van een organisatie die veel vrijheid biedt, maar ook de mogelijkheid tot samenwerking binnen hechte (project)teams? Dan is Berenschot iets voor jou! 

 

Nederland is continu in ontwikkeling. Maatschappelijk, economisch en organisatorisch verandert er veel. Al meer dan tachtig jaar volgen wij als adviesbureau deze ontwikkelingen op de voet en werken we aan een vooruitstrevende samenleving. De behoefte om iets fundamenteels te betekenen voor mens en maatschappij zit in onze genen. Met onze adviezen en oplossingen hebben we dan ook actief meegebouwd aan het Nederland van vandaag. Altijd op zoek naar duurzame vooruitgang. Alles wat Berenschot doet is onderzocht, onderbouwd en vanuit meerdere invalshoeken bekeken. Zo komen we tot gefundeerde adviezen en slimme oplossingen. Die zijn op het eerste gezicht misschien niet altijd de meest voor de hand liggende. Juist deze eigenzinnigheid maakt ons uniek. 

  

Berenschot is een zelfstandig, onafhankelijk, Nederlands organisatieadviesbureau met meer dan 400 medewerkers. Het werkveld van Berenschot is zowel de private als de publieke sector. Een bedrijf met een maatschappelijke drive gefocust op de volgende thema’s: Business & data Solutions, Transformatie van het openbaar bestuur, Energietransitie, Toekomst van werk en organisaties en de Toekomst van zorg & onderwijs. Om een beter beeld te krijgen waar wij als bedrijf voor staan zie de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=wdgzhwMHS4g 

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.