• Eco
  • hum
  • Law
  • org

Randstad

NL

Al meer dan 60 jaar brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Randstad speelt een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. Bij ons kies je niet voor een baan, je kiest voor een carrière binnen Randstad Groep Nederland, met labels Randstad, Tempo-Team en Yacht. We zijn met onze dienstverlening wereldwijd van groot maatschappelijk belang. Met onze 4500 collega’s dragen wij dagelijks bij aan de wereld van werk.

Bij Randstad Groep Nederland vinden wij het belangrijk dat je kan ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en daardoor kan blijven ontwikkelen. Zo bieden we naast een heleboel leuke startersfuncties ook nog verschillende traineeships aan, zoals het management traineeship.

Graag maken wij kennis met jullie en vertellen we jullie meer over onze mooie organisatie, de mogelijkheden als starter en de traineeships. Daarnaast gaan we in groepen aan de slag met een case. We zijn benieuwd met wat voor ideeën jullie komen en er vallen ook nog eens prijzen te winnen!

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.