Boer & Croon

Boer & Croon Young executive finance and technology

BEDRIJFSINFORMATIE

Boer & Croon levert oplossingen voor managementvraagstukken met mensen die de klus klaren. Mensen die zien dat het anders of beter kan zijn er in overvloed. Mensen die het zien en doen zijn schaars.
De missie is helder: Boer & Croon levert resultaat, linksom of rechtsom en liefst sneller dan voorzien. Een oplossing op papiervolstaat nooit, de uitdaging komt pas na de analyse. Daarom selecteert Boer & Croon de beste mensen mét het vermogen om te realiseren. Slimme doeners met oog voor hun omgeving. Doen wat nodig is. Door aan het roer of in de modder te staan en door er samen op af te gaan.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

What’s in it for you?
Als Young Executive Finance & Technology help jij onze klanten te navigeren door complexe Finance & IT transformaties. Je werkt in de eerste jaren van je carrière binnen verschillende organisaties en aan uiteenlopende projecten; zelfstandig waardoor je eindverantwoordelijkheid draagt of in een klein team waarbij je kunt leren van ervaren managers. Hierdoor krijg je de kans om verantwoordelijkheid te nemen, impact te maken en je te ontwikkelen.Afhankelijk van de opdracht zal de verhouding tussen adviseren, managen en implementeren variëren. Je staat dus in het middelpunt van de verandering en geeft vorm aan de bedrijven van de toekomst.Je ontwikkeling staat bij ons centraal en daarom bieden wij een uitgebreid management development programma met verschillende trainingen, modules en coaching die ervoor zorgen dat jij aangereikt krijgt wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en te presteren bij de klant en zodat jij helemaal klaar bent voor de toekomst.Je bent onderdeel van de Finance & Technology solution je en kunt dus leren van kennis en kunde van ervaren (Senior) Managers, Directors en een netwerk van CFOs, CTOs en CIOs. Ook wordt er onderling veel informatie gedeeld door middel van gesprekken en brainstormsessies met beschikbare tutors, je counselor, en je talentmanager.Wat ga je doen?
Elke opdracht is maatwerk, en je werkt aan uiteenlopende opdrachten zoals bijvoorbeeld:

  • Adviseren over hoe een grootbank haar personeelskosten omlaag kan krijgen door technologische innovaties.
  • Bij een Real Estate Investment Trust de business requirements omzetten naar IT requirements, om zo een software te kunnen kiezen en deze te implementeren als onderdeel van hun digitale transformatie.
  • Evalueren en managen van risico’s die technologische innovaties met zich mee brengen in het digitaliseren van klantcontact.

Wat breng jij mee?
Denk je als een consultant en werk je als een manager? Heb je een sterke empathie, lef, energie en een gezond zelfvertrouwen? Kun je mensen mee krijgen in je acties en ideeën? Wil je je nog verder ontwikkelen binnen Finance & Technology en zie je jezelf als de CFO, CIO of CTO van de toekomst? Dan bieden we jou de kans!Wij zoeken naar een universitaire studieachtergrond in Data Science, IT, Bedrijfskunde, Finance & Control, Accountancy, Innovation, Process management (of soortgelijke studies binnen Economisch of IT vakgebied). Je kunt als starter bij ons aan de slag of je neemt al een paar jaar werkervaring mee.

Solliciteren?
Voor meer informatie over Boer & Croon kun je onze website bezoeken www.boercroon.nl. Je kunt ook contact opnemen met Hanneke van Helvoort via recruitment@boercroon.nl of je kunt direct solliciteren

FUNCTIE-EISEN

Het profiel:

  • Een WO-studieachtergrond in Finance & Control, Bedrijfskunde, Accountancy, Innovation, Process management en IT of Data Science (of soortgelijke studies binnen Economisch of IT vakgebied).
  • 0 tot 2 jaar relevante werkervaring met aantoonbaar ontwikkelde organisatiesensitiviteit
  • Affiniteit met Finance of IT & data
  • Scherp analytisch en structurerend vermogen
  • Het behalen van resultaten met tact en respect voor mensen
  • Daadkrachtig en pragmatisch in het realiseren van doelstellingen
  • Relevante nevenactiviteiten naast je studie

ARBEIDSVOORWAARDEN

Naast goede primaire voorwaarden bieden wij een uitgebreid 3-jarig management development programma met verschillende trainingen en modules die ervoor zorgen dat jij aangereikt krijgt wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en te presteren bij de klant. Dat gebeurt op vier dimensies:
– Authenticiteit
– Leiderschap
– Business accumen
– Professionele behendigheidDaarnaast is het programma aangevuld met persoonlijke coaching en intervisie om jouw persoonlijke ontwikkeling nog meer aandacht te geven. Aanvullend op het algemene management development programma krijg je de trainingen die je nodig hebt op het gebied van finance, data en IT zodat jij helemaal klaar bent voor de toekomst.

CONTACTINFORMATIE

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruitmentafdeling via recruitment@boercroon.nl of je kunt je sollicitatie direct via de button bovenaan de pagina.

 

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.