JoanKnecht

Joanknecht Werkstudentschap IT-audit en financial audit 

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken in de IT-audit en financial audit praktijk? En wil je bouwen aan je carrière? Combineer dan op een slimme manier je studie met een bijbaan waarbij je de theorie direct in de praktijk brengt. Dit werkstudentschap biedt je de mogelijkheid om zowel IT-audit als financial audit werkzaamheden te ervaren.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Wij werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft. 

Hoe werken we bij Joanknecht? 

We werken voor onze klanten breed samen in multidisciplinaire teams over de hele organisatie heen. Voor een specifieke opdracht werk je vaak met collega’s vanuit jouw discipline, in dit geval Assurance. Deze samenwerking is gebaseerd op een open cultuur, ruimte geven aan elkaar en snel verantwoordelijkheden krijgen. En die mag je dan ook nemen. Ook over je eigen planning en ontwikkeling. We hebben daarnaast in onze samenwerking aandacht voor passende communicatie en het geven en ontvangen van feedback. Want daarmee kom je verder. 

Benieuwd met wie je gaat samenwerken? Lees hier de verhalen van je toekomstige collega’s! 

Wat ga je doen? 

Als werkstudent IT-audit en financial audit ben je werkzaam binnen een controleteam in wisselende samenstellingen. Je leert zo veel collega’s kennen. De opdrachten zijn met name IT-audits en jaarrekeningcontroles (financial audits). Deze combinatie biedt je de mogelijkheid het hele controleproces te zien, van risico’s tot processen, zowel binnen als buiten IT-omgeving, tot balanscontrole.  

We werken voor uitdagende klanten binnen diverse branches. Van bouw tot zakelijke dienstverlening, van agrarische sector tot detailhandel. Je werkt direct met en bij klanten, dus ook klantcontact is onderdeel van je rol als werkstudent. 

Talent 

Enthousiast, assertief en communicatief vaardig? Wij willen jou! Jij bent een gemotiveerde, spontane hbo- of wo-student van de opleiding Accountancy, Bedrijfseconomie, Business &ICT, Business Economics, International Business, Information Management of andere relevante opleiding. Je neemt initiatief en hebt een kritische blik. Een open, informele en uitdagende werkomgeving past bij jou.  

En na je werkstudentschap… 

Kun je bij wederzijds enthousiasme en tevredenheid doorstromen naar een van onze startersfuncties. Mogelijkheden om bij ons te komen werken na afronding van je studie zijn er zeker. 

Contact 

Nieuwsgierig? Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 (0)40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl, of Marlies Vervoordeldonk, hr & communicatie, op telefoonnummer +31 (0)40 240 9493 of via mvervoordeldonk@joanknecht.nl 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.  

See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.