ABAB

ABAB Werkstudent audit in Tilburg

Ervaring opdoen in binnen de Audit en Assurance? Kom als werkstudent ABAB versterken! Wij zijn op zoek naar studenten van de WO bachelor bedrijfseconomie of master Accountancy. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Jouw toekomstige werkplek

Als werkstudent binnen de afdeling Audit en Assurance draai je vanaf de eerste stagedag mee in de controlepraktijk, en maak je deel uit van het Audit & Assurance team. Onder begeleiding van ervaren collega’s binnen een divers team voer je accountantscontroles uit bij klanten in de mkb-sector.

Afhankelijk van de periode waarin je werkt variëren de werkzaamheden binnen de controlepraktijk. In het najaar zijn je werkzaamheden gericht op het houden van interviews met de klant, het in kaart brengen van processen met bijbehorende interne beheersingsmaatregelen tot het uitvoeren van lijncontroles en proceduretests. In het voorjaar zijn je werkzaamheden meer gericht op de balans en winst- en verliesrekening en voer je voor – eenvoudige – posten gegevensgerichte werkzaamheden uit, waaronder steekproeven en detailcontroles. Hiernaast maak je ook kennis met data-analyse binnen de controlepraktijk. Wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van student. Samen maken we van jouw werkstudentschap een succes!

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.