De Volksbank

de Volksbank Stage ‘duurzaam beleggen en data’ ASN Bank

Zo ziet jouw baan eruit

 

ASN Impact Investors zoekt een data/organisatie talent die wil bijdragen aan de opzet van een RFP (Request for proposal) database voor ASN Impact Investors. Past deze stage bij jou? Reageer dan op deze vacature!

ASN Impact Investors biedt je de kans om ervaring op te doen op het gebied van duurzaam beleggen en de organisatie van de marketing en sales activiteiten voor onze institutionele klanten. Het team Marketing & Sales waar je komt te werken is verantwoordelijk voor de distributie van de 12 fondsen aan (semi-) institutionele beleggers in zowel Nederland als daarbuiten. Binnen dit team werken we aan de communicatie rondom projecten op het gebied van klimaat, mensenrechten en biodiversiteit. Het Marketing & Sales team bestaat uit 5 vaste medewerkers. Het is een afdeling waarbij collegialiteit en sfeer een belangrijke rol spelen.

Jouw verantwoordelijkheden op een rij
Als stagiair inventariseer je eerst welke informatie al beschikbaar is met betrekking tot onze beleggingsstrategieën en de organisatie. Op basis hiervan onderzoek je welke informatie nodig is voor de standaard RFP’s. Daarnaast help je ook mee bij het ontwikkelen en opzetten van de RFP database en draag je bij aan het vinden van oplossingen om de gegevens automatisch te updaten. Maar er is ook zeker ruimte voor andere projecten die passen bij jouw interesses en motivatie.

Wat krijg je?
Een stagevergoeding van 600 euro per maand op basis van een 36-urige werkweek. Bovendien maak je als stagiair bij ASN Bank kennis met onze standpunten en onze rol binnen de financiële sector. Ten slotte is er binnen de Volksbank een jongerenvereniging, ‘JongVolk ‘, die activiteiten voor startende werknemers organiseert zoals (online) borrels en workshops. Een goeie kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe mensen binnen de bank te leren kennen.

Startdatum en locatie
De stage duurt 3 maanden (36 uur per week) en start zo snel mogelijk. Houd er rekening mee dat je tijdens je stage deels op kantoor in Den Haag, en deels vanuit huis werkt.

Een paar checks:

  • Je hebt sterke affiniteit met beleggen en duurzaamheid.
  • Je bent accuraat, analytisch, grondig en kritisch.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent proactief.
  • Je hebt goede organisatievaardigheden om een database op te zetten.
  • Je bent enthousiast over de idealen van ASN Bank.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse en Engelse taal goed.

Verder heb je
Je volgt een (bedrijfs-)economische HBO- of WO-opleiding bij voorkeur in combinatie met duurzaamheid, zoals Aarde, Economie en Duurzaamheid, Duurzame Bedrijfskunde of Duurzaamheid & Ondernemerschap. Daarnaast heb je affiniteit met beleggen en financiële markten en vind je het leuk om een kijkje in de keuken van een impact investor te krijgen. Idealiter zit je in de laatste fase van je opleiding.

Solliciteren?
Wil je solliciteren op deze vacature? Klik op de ‘Solliciteren’-button en reageer op deze vacature via het sollicitatieformulier van de Volksbank. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Nick Brugman, via nick.brugman@asnimpactinvestors.com.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.