Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden HR stagaire HBO/WO meewerkstage

Bij het HR team van NN Schade, Bank & Technologie (SBT) zoeken wij een enthousiaste en proactieve meewerk stagiair(e). Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan de digitale transformatie van NN? Spring in het diepe en ontwikkel je razendsnel als HR talent.

 

De stagevergoeding voor deze stageplek betreft  € 450,-  voor HBO en € 600,- voor WO bruto op basis van een 36-urige werkweek.

 

Jouw impact als stagiair bij HR SBT bij NN

Wij bieden je een uitdagende stage, waarin je de mogelijkheid krijgt om uiteenlopende HR-werkzaamheden op te pakken. Je ondersteunt de HR Business Partners met het uitvoeren van het HR-beleid van NN. Je bent een volwaardig onderdeel van ons team en draait mee met de dagelijkse gang van zaken. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg, denkt mee over HR vraagstukken en leert de organisatie en haar processen van A tot Z kennen.

 

Wat je gaat doen

 • Je biedt als stagiair(e) ondersteuning aan de HR Business Partners. Je gaat aan de slag met allerlei HR gerelateerde werkzaamheden, zoals Recruitment, onboarding, vragen van medewerkers en je verricht onder begeleiding van onze HRBP’s diverse administratieve HR werkzaamheden
 • Je helpt met vraagstukken van de HR Business Partners en bent bezig met het opstellen en analyseren van rapportages.
 • Zijn er onderwerpen waar jij meer over wilt weten of leren? Dan word je hier extra bij betrokken!

 

Met wie je werkt

Jouw team bestaat uit vier enthousiaste en gedreven collega’s, namelijk drie HR Business Partners en één HR Directeur. Daarnaast werk je samen met diverse HR-experts van NN Group. Wij werken voor de domeinen Group IT, Procurement en STO (Strategic Transformation Office). Wij zijn onderdeel van NN Group, een toonaangevende verzekeraar die actief is in meer dan 18 landen.

 

Wat je meebrengt

 • Je zit in het 3e of 4e jaar van een HBO/WO studie op het gebied van HR of een andere relevante opleiding met raakvlakken aan HR en je hebt affiniteit met IT.
 • Je neemt initiatief, bent praktisch ingesteld en weet de handen uit de mouwen te steken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt uitstekend samenwerken. Je kan snel schakelen, durft jezelf te zijn en bent in staat om verbinding te maken met de mensen op je heen. Natuurlijk beschik je ook over een gezonde dosis humor en ben je enthousiast.
 • Je komt het beste uit de verf in een dynamische omgeving en gaat uitdagingen niet uit de weg.
 • Je bent beschikbaar per februari 2023.
 • Je zoekt een stage voor minimaal 32 uur per week.

 

Blijf je ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens. Wij helpen je hierbij met:

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
 • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen

 

Bij NN werken we hybride. Deels vanuit huis en deels op kantoor. Teams ontmoeten elkaar digitaal, fysiek of hybride. Je spreekt samen met je team af wat het beste past. We hebben onze kantoren zo ingericht dat er voor elk type werk een passende plek is. De officiële standplaats van deze functie is Den Haag. Onze standaard kantoordag is dinsdag.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN.

 

Solliciteer direct!

Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Bianca Hoogweg, stage coördinator via 06 10816801 of via Stagebureau@nn.nl. In deze video stelt Bianca zich alvast aan je voor.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.