KPMG

KPMG Afstudeerstage Digital Transformation

Wat ga jij doen als
Afstudeerstage Digital Transformation?

Als stagiair maak je deel uit van het Digital Transformation team, dat onderdeel is van KPMG Digital. Wij zijn een jonge, enthousiaste en ambitieuze groep professionals met een sterke affiniteit met het helpen in de transformatie van organisaties in technologische veranderingen. De digitale wereld beïnvloedt binnen bijna alle bedrijven de manier waarop zaken worden gedaan, denk hierbij bijvoorbeeld aan Robotics, Agile, Cloud, e-commerce etc. Bedrijven die de waarde uit technologie weten te halen lopen steeds verder voorop ten opzicht van de bedrijven die achterblijven op deze agenda. KPMG Digital helpt klanten bij het benutten van de kansen die technologie en digitalisering te bieden heeft.

“Als stagiair bij KPMG is het behalen van de scriptie prioriteit! Daarnaast kan je meewerken bij verschillende klanten en zijn collega’s heel behulpzaam.”

In het Digital Transformation team combineren we verschillende vakgebieden; van business analyse, (IT)organisatie inrichting, Agile werken, tot het begeleiden van transformaties. Als stagiair maak je écht deel uit van het team en kun je gebruik maken van onze ervaring en expertise. Daarnaast krijg je uiteraard de vrijheid om een eigen afstudeeronderwerp aan te dragen dat past binnen onze vakgebieden. Je collega’s denken graag met je mee!

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.