Capgemini

Capgemini Junior Cloud Consultant

Jezelf ontwikkelen tot specialist op gebieden als netwerk, server, werkplek of cloud: je doet het als junior consultant bij Capgemini. Of je nu een technisch-operationele of een adviserende rol ambieert, door de grote diversiteit aan klanten en projecten kun je alle kanten op. En het allerleukste? Met je werk heb je serieuze impact op de wereld van morgen.

Jouw job in één alinea

Vraag aan twintig junior consultants hoe hun werk eruitziet en je krijgt twintig verschillende antwoorden. Hoe jouw job er exact uitziet hangt dan ook sterk af van de richting die je op wilt. Zie je het nog niet helemaal voor je? Geen zorgen, wij helpen je een vliegende start te maken op een plek die bij jou past. Wie weet ga je straks wel aan de slag als DevOps-engineer. Samen met je team platform diensten leveren vanuit onze eigen datacenters, of vanuit de cloud. Of ligt je hart meer bij security, waarbij je onze klanten beter beschermd tegen ransomeware-aanvallen. Misschien vind je programmeren juist interessant of blink jij uit in het (strategisch) adviseren van de klant. Wat jouw richting ook wordt, zeker in het begin werk je veel samen met ervaren collega’s, die jou de kneepjes van het vak leren.

Je thuisbasis bij Capgemini

Cloud Infrastructure Services, oftewel CIS is jouw thuisbasis. Een open en betrokken club die bruist van innovatie, kennisuitwisseling en gezelligheid. Van chaptermeetings en trainingen van collega’s voor collega’s tot onze Infra Playground speciaal voor young professionals. En niet te vergeten de borrels om het weekend in te luiden. Naast onze reguliere opdrachten bundelen we onze kennis en krachten in Learning & Development-projecten. Gewoon omdat we onszelf graag uitdagen en onze klanten willen verrassen met nieuwe technologie. Zo is ook onder andere project FARM ontstaan! En heb je nog tijd over? Kom dan eens kennismaken met de robots en andere hightech hoogstandjes in onze Collaboration Zone.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.