Capgemini

Capgemini Junior Business Analyst Utrecht

De brug die bedrijfsprocessen en IT met elkaar verbindt. Die ben jij als junior business analyst. Maar goed, dan kun je natuurlijk nog steeds honderdduizend kanten op. Weet jij al helemaal waar jouw ambities liggen? Of ben je juist heel nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden? In beide gevallen heten we je van harte welkom bij Capgemini. Een wereld vol kansen ligt aan je voeten. Laten we die samen verzilveren!

Jouw job in één alinea

Om te verbeteren, kansen te grijpen en efficiënter te werken is inzicht hebben in je bedrijfsprocessen essentieel. Voor grote bedrijven of overheden is dit niet altijd even makkelijk. Als junior business analyst help jij – in het begin vaak samen met een ervaren collega – organisaties op weg met jouw inhoudelijke kennis van zowel bedrijfsprocessen als IT. Je voert businessanalyses uit waarbij je de verwachtingen en eisen van de klanten naar concrete oplossingen vertaalt. Daarbij breng je ook een advies uit en geef je vorm aan de transitie die bij de gekozen oplossing hoort. Zo lever jij een impactvolle bijdrage aan de verbetering van hun dienstverlening.

Je thuisbasis bij Capgemini

Laten we beginnen met te zeggen dat alle collega’s in binnen- en buitenland slechts één belletje of berichtje van je verwijderd zijn. Yep, echt waar, alle 270.000! Maar een iets kleinere thuishaven waar je je collega’s echt kent is natuurlijk ook wel fijn. En, lucky you: jij hebt er twee. De ene is je practice, waarin je met diverse digital specialisten samen voor klanten in een bepaald marktsegment werkt. En de andere is onze unieke community van business analysts. Want samen optrekken met je peers is dé sleutel om jouw ster te laten rijzen. Als business analyst, maar misschien ook wel als spelletjeskoning(in) of quizkampioen. Naast opleidingen volgen en kennissessies bijwonen (of zelf organiseren!), kun je namelijk elke week wel aansluiten bij de vele gezellige events.

Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.