FIT Finance & Control

Fitin Finance Junior Project Consultant Breda-Tilburg

Junior Project Consultant – Breda – Tilburg

Wil jij je graag verder ontwikkelen als Finance Professional? Bij FIT kan dat!

Locatie

Breda – Tilburg

Uren per week

40

Functie

Vanuit een vast dienstverband bij FIT People ga je als Junior Finance Professional tijdelijke opdrachten uitvoeren in de regio van Rotterdam. De duur van de opdrachten lopen uiteen van 3 maanden tot een jaar. Qua inhoud kun je denken aan opdrachten op het gebied accounting, controlling of reporting. Je krijgt de unieke kans om te ontdekken waar jouw passie en krachten liggen. Samen gaan we op zoek naar de ideale opdracht, werkomgeving en branche. Ontwikkel jij jezelf tot een volwaardig Business Controller, Financial Accountant of Financial Controller? Vanuit ons traineeship kan het allemaal!

Organisatie

Wij zijn FIT. Wij richten ons op de bemiddeling van gedreven finance professionals op het gebied van finance & control. Ons team bestaat uit gedreven professionals met ruime ervaring op het gebied van finance en arbeidsbemiddeling.Wij vormen met elkaar een hechte groep, ook in tijden van Corona hebben we regelmatig contact, digitale trainingen of borrels.

Wil jij je inzicht vergroten en je kennis verdiepen op een praktijkgerichte manier? Dat kan door deel te nemen aan ons opleidingsprogramma. Hierin wordt aandacht besteed aan het toepassen en verbreden van je vakinhoudelijke kennis en het vergroten van je persoonlijke effectiviteit. Met als doel jouw impact in je rol te vergroten en je ambities waar te maken. De opleiding bestaat uit 12 trainingsdagen, waarvan 3 dagdelen intervisie. De inhoudelijke trainingen zijn geaccrediteerd voor PEpunten. Naast ons opleidingstraject is het vinden van passende opdrachten essentieel voor het waarmaken van jouw ambities. We kijken continu kritisch naar de kennis die je al bezit, welke vaardigheden je al beheerst en wat er nog nodig is om jouw talent optimaal te benutten en jouw ambitie waar te maken.

 

 

Wat we vragen

  • Hebt net je HBO of WO opleiding Bedrijfseconomie, Accountancy of Bedrijfskunde afgerond;
  • Hebt 0 tot 2 jaar relevante stage- en/of werkervaring;
  • Bent communicatief sterk, probleemoplossend en goed georganiseerd;
  • Bent klantgericht, communicatief sterk en gaat accuraat te werk;
  • Wilt snel fulltime aan de slag!
Apply for this job See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.