CZ

CZ Front-end

Front-end

CZ ontwikkelt digitale diensten die door miljoenen mensen gebruikt worden. Ben jij een ambitieuze front-end developer die goed op de hoogte is van ontwikkelingen in het vakgebied en die graag werkt aan toegankelijke en aantrekkelijke digitale gebruikerservaringen? Dan ben jij de nieuwe front-end developer van zorgverzekeraar CZ!

Bij CZ doen we alles voor zorg die verder gaat. Voor onze klanten, de zorgsector en de maatschappij als geheel. We zorgen ervoor dat onze 3,8 miljoen klanten de beste zorg ontvangen. Nu en in de toekomst. Daarom zijn we continu bezig om de zorg te innoveren.

Het grootste deel van je tijd werk je in een ambitieus en gedreven multidisciplinair ontwikkelteam bij één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Het ontwikkelteam waarin je start is bezig om met nieuwe technologie een online vergoedingenservice te ontwikkelen. Dit is ook de eerste stap in de vernieuwing van onze front-end architectuur met React.js/ Next.js. Met jouw ervaring en kennis neem je het team mee en speel je hiermee een belangrijke rol in de realisatie van een ontkoppeld en wendbaar applicatielandschap waarmee we snel met onze online serviceverlening kunnen inspelen op nieuwe wensen van onze klanten.

 • Jouw enthousiasme en ervaring breng je over aan het team en daarmee kun je een team ook naar een hoger niveau tillen.
 • Vanuit een passie voor techniek en front-end ontwikkeling heb je een intrinsieke drive deze vernieuwing samen met je team verder te brengen naar de rest van onze online diensten;
 • Samen met collega front-end developers uit andere ontwikkelteams vorm je het front- end gilde, dat regie heeft op het vakgebied front-end. Jullie delen kennis en ervaring, vormen een visie op front-end ontwikkeling binnen CZ en geven richting aan de front- end ontwikkeling in de ontwikkelteams. In het gilde worden de benodigde stappen in kaart gebracht om de totale front-end te vernieuwen de komende jaren. Daarnaast is er in het gilde ruimte om te experimenteren met nieuwe inzichten en technieken. Je werkt samen met collega’s uit andere gildes, zoals met het design gilde aan het CZ Design System en met back-end gildes om samen te zorgen voor het onderhouden en vernieuwen van de totale software architectuur.
 • Je waardeert openheid en samenwerking en gaat voor resultaat. Je hebt het vermogen om je constant te blijven ontwikkelen en je zoekt feedback om van te leren.
 • Jij hebt ervaring met richting geven en een koers bepalen en wordt blij als je je team daarin mee kunt nemen.
 • Jij wilt elke dag het beste uit jezelf en je team halen en staat open voor feedback en zelfontwikkeling.
 • Jij hebt een relevante HBO opleiding afgerond en enkele jaren ervaring
 • Je bent bedreven in HTML, CSS, JavaScript, TypeScript, build tools, unit-testing en

  Git.

 • Je hebt ervaring met toegankelijkheidsrichtlijnen (A11Y), Node.js en het JavaScript

  framework React.

 • Jij blijft graag op de hoogte en experimenteert voortdurend waardoor je een goed

  geïnformeerde mening hebt hoe front-end ontwikkelingen toegepast kunnen worden

  binnen CZ.

 • Je hebt (ruime) ervaring met het implementeren van nieuwe front-end oplossingen met

  React.js/ Next.js.

See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.