CZ

CZ Data Analist

Data analist

Werken bij CZ is werk met betekenis: we doen alles voor zorg die verder gaat. Voor onze klanten, de zorgsector en voor de maatschappij als geheel. Dit vraagt om collega’s die met plezier bijdragen en die samen met ons de zorg willen innoveren. Binnen de divisie Marketing en Verkoop doen we alles om onze klanten de best passende producten en diensten aan te bieden. Dit doen wij data gedreven en daarom zijn we op zoek naar een data analist die onze divisie komt versterken. Ben je geïnteresseerd in de dynamiek van de zorgverzekeringsmarkt? Houd je ervan om complexe analyses te maken en deze te presenteren? Vind je het leuk om bij Zorgcontrol nog meer data gedreven te maken? Lees dan snel verder!

Vanuit de afdeling Zorgcontrol ga jij met je collega’s aan de slag om inzichten te leveren die het verschil maken. In nauwe samenspraak met zorginkopers breng je de informatiebehoefte van de divisie Zorg in kaart en bepaal je welke (kosten)informatie nodig is om het beleid nog beter aan te laten sluiten op de marktsituatie. Ook beoordeel je tussentijds of de resultaten van het beleid in lijn liggen met de geformuleerde doelstellingen.

Voor het gewenste niveau van planning en control is sprake van een continu proces van verzamelen, analyseren en bewerken van gegevens. Je vertaalt de gegevens naar een concreet (beleids-)advies. Hierbij maak je gebruik van het innovatieve systemen. Je belangrijke inbreng waarborgt een optimale betrokkenheid bij de beleidsontwikkeling.

Je werkzaamheden zijn divers en kunnen variëren van dashboards maken tot het ontwikkelen van complexe modellen. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van ons vakgebied door het inbrengen van nieuwe ideeën en technieken.

  • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een statistisch en/of economisch gedreven richting;
  • Je bent een stevige gesprekspartner voor stakeholders en weet hen uit te dagen;
  • Jij gaat je eerste of tweede stap maken binnen je carrière;
  • Je beschikt over organisatiesensitiviteit en je vindt het leuk om in (multidisciplinaire)

    teams te werken;

  • Kennis van tooling zoals Python, Databricks, PowerBI;

Salaris

op basis van ervaring.

See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.