CZ

CZ Auditor

Auditor

Bij CZ doen we alles voor zorg die verder gaat. Voor onze klanten, de zorgsector en voor de maatschappij als geheel. We bedienen maar liefst 3,8 miljoen klanten en opereren in een spannend speelveld. Dit brengt een enorme hoeveelheden financiële data met zich mee. Toezichthouders als DNB, Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), de Autoriteit Persoonsgegevens stellen steeds strengere eisen aan zorgverzekeraars. Dit vraagt om collega’s die met plezier bijdragen en die samen met ons de zorg willen innoveren.

Ben je al enkele jaren werkzaam binnen een accountantskantoor of een internal audit afdeling en heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen in een maatschappelijk relevante en dynamische sector? Wil je door jouw bijdrage graag écht wat betekenen in een organisatie? Zie je jezelf al werken bij de winnaar van de IIA Innovation award 2022? Neem dan de volgende stap in jouw carrière en ga aan de slag als auditor op de internal audit afdeling van CZ!

Als auditor voer je naast financial en operational audits tevens bijzondere onderzoeken uit in een snel veranderende, complexe omgeving. Het team bestaat uit 25 collega’s en bestaat uit: accountants, IT-auditors en operational auditors. Niet alleen met het doel vaktechnisch je dossiers op orde te houden, maar juist ook om met je frisse blik, kennis en ervaring CZ te helpen vernieuwen en te verbeteren. Daarbij houd je het management en directie scherp door de inzet van innovatieve audittechnieken zoals bijvoorbeeld process mining, RPA en en data- analyse.

Je studie rond je gewoon bij ons af. CZ investeert graag in de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers en kent een prima studieregeling. Eerder gemaakte studiekosten voor je opleiding tot accountant passen daar in. En je praktijkstage? Ook die kun je bij ons binnen de normale termijnen afronden. Wij werken nauw samen met het NBA stagebureau en hebben ervaren praktijkbegeleiders. Uiteraard behoort ook een parttime dienstverband tot de mogelijkheden.

  • Veel ervaring? Nee, niet per se. Bij voorkeur heb jij een aantal jaar ervaring in de accountancy en een opleiding hierin.
  • Je bent in staat om te werken in een professionele teamgeoriënteerde omgeving en legt makkelijk contact met collega’s, klanten en vakgenoten.
  • Je wilt elke dag het beste uit jezelf halen en staat open voor feedback en zelfontwikkeling. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig en samen met anderen een goed resultaat neer te zetten.
  • Je bent ondernemend en je hebt passie voor je vak. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je hebt een duidelijke visie over hoe deze ontwikkelingen kunnen worden toegepast bij CZ.
See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.