Crowe Foederer

Crowe Foederer Werkstudent Indirect Tax – Amsterdam

Werkstudent Indirect Tax – Amsterdam

De kans om jezelf te laten zien en ervaren wat het betekent om in de internationale fiscale praktijk te werken. Bij ons kantoor in Amsterdam krijg je de uitdagingen en de begeleiding die je zoekt.

Waar jij je kracht voor inzet

Je houdt ervan om jezelf uit te dagen en, misschien met wat kriebels in je buik, in het diepe te springen. Bruikbare feedback krijgen die je daarbij verder helpt is onmisbaar. Daar kun je bij ons op rekenen. Je bent er klaar voor om alle facetten van het vak mee te maken. Denk aan het opstellen van transfer pricing documentatie, het maken van memo’s en andere bijkomende compliance werkzaamheden. Daarmee benut én ontwikkel je volop je analytische denkkracht om alle facetten van het vak onder de knie te krijgen. En omdat de mooiste dingen ontstaan in een goede sfeer, nodigen we je ook zeker uit om de week af te sluiten in onze gezellige bar.

Jij:

Dit mag je van ons verwachten

Als je bij Crowe Foederer komt werken dan ben je direct onderdeel van het team, krijg je persoonlijke begeleiding en betrekken we je bij ons werk voor klanten. Zo leer jij niet alleen ons goed kennen, maar wij ook jou. Als je bij Crowe een vervolg geeft aan je carrière – meer dan 70% van onze stagiairs en werkstudenten doet dat – blijven we je de ruimte bieden. Je hebt de keuze om je verder te specialiseren of jezelf juist in de breedte te ontwikkelen.

Ontdek de kracht van Crowe voor jouw carrière

Spreekt dit je aan en heb je een Master Fiscale Economie of Fiscaal Recht dan komen wij graag met je in contact. Informeel kennismaken met een kop koffie mag natuurlijk ook. We kijken uit naar je sollicitatie! Je kunt contact opnemen met Reggie Mutsers via werken@crowefoederer.nl.

We zijn benieuwd naar jouw motivatie, hou het kort maar krachtig!

  • hebt graag persoonlijk contact met klanten.
  • bent op je best met een divers takenpakket.
  • leert graag een gedegen advies te schrijven, waar de klant echt wat mee kan.
  • zoekt de combinatie van sterk inhoudelijk werk en een fijne werksfeer.
  • wilt serieus investeren in je (internationale) carrière.
See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.