JoanKnecht

Joanknecht Assistant assurance

Daar sta je dan, aan het begin van je carrière. Alles is nog mogelijk en je bruist van energie. Ben jij op zoek naar een loopbaan voor jou op maat gemaakt? Zijn samenwerken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou?Wij gaan uit van jouw kracht, jouw talent.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijkswerken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensenen willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast volop ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

Hoe werken we bij Joanknecht?

We werken voor onze klanten breed samen in multidisciplinaire teams over de hele organisatie heen. Voor een specifieke opdracht werk je vaak met collega’s vanuit jouw discipline. Deze samenwerking is gebaseerd op een open cultuur, ruimte geven aan elkaar en snel verantwoordelijkheden krijgen. En die mag je dan ook nemen. Ook over je eigen planning en ontwikkeling. We hebben daarnaast in onze samenwerking aandacht voor passende communicatie en het geven en ontvangen van feedback. Want daarmee kom je verder.

Wat ga je doen?

Als assistent assurance ben je werkzaam binnen een controleteam in wisselende samenstellingen. Je leert zo veel collega’s kennen. De opdrachten zijn met name jaarrekeningcontroles, aangevuld met beoordelingsopdrachten en overige assurance opdrachten. We werken voor uitdagende klanten binnen diverse branches.Van bouw tot zakelijke dienstverlening, van agrarische sector tot detailhandel. Je krijgt snel verantwoordelijkheden en werkt direct met en bij klanten. Verder krijg je energie van het signaleren van kansen bij klanten en bent actief in het opbouwen en onderhouden van je eigen netwerk.

Talent

Enthousiast, assertief en communicatief vaardig? Wij willen jou! Jij benteen gemotiveerde, spontane,(bijna) afgestudeerde wo-student van de opleiding Accountancy, Bedrijfseconomie of andere relevante opleiding.Je neemt initiatief en hebt een kritische blik. Een open, informele en uitdagende werkomgeving past bij jou. Er is hierin ruimte genoeg om jezelf te ontplooien.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of vialvloon@joanknecht.nl.

See company page
Recruiting students

Meet the company at TCD, Sign up!

We are looking for companies and students with a desire for achievement. Our goal is to be the best possible mediator between students and companies.