Jumbo

NL

Jumbo Supermarkten

Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Al 100 jaar gaan we voor hetzelfde doel: iedere dag de leukste boodschap. Bij Jumbo willen we dat onze klanten met plezier hun boodschappen doen. Dat het van een dagelijkse verplichting een beetje een feestje wordt. We maken lekker en gezond eten voor iedereen makkelijk en bereikbaar. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Altijd met oog voor mens, dier en milieu. Elke dag vragen we ons af of het beter kan. Kan het efficiënter, kan het gezonder, kan het leuker voor onze klanten? Als supermarktbedrijf staan we midden in de samenleving en werken we samen aan nu voor later.

Jumbo telt meer 700 supermarkten, acht Foodmarkten, twaalf City’s en een succesvolle online bestel- en bezorgservice. In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van de winkels van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland én België.

Jumbo, daar gebeurt het!

Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Heb jij het Jumbo DNA in je? 

Samen: Respect en aandacht voor elkaar. We zijn open en eerlijk. Samenwerken en elkaar helpen wanneer nodig. 

Ondernemen: We zien en benutten kansen, nemen graag initiatief. Werken met passie en gedrevenheid, maar ook kostenbewust. 

Winnen: We willen de beste zijn en er alles aan doen om van onze klanten echte fans te maken. 

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.