Elevation Partners

NL

Stuk tekst voor in de bedrijvengids

Elevation Partners en The.NextGen zijn twee scale-up organisaties die nauw met elkaar samenwerken. Wij leveren ondernemende IT-specialisten aan multinationals en het mkb van Nederland. Door onze toegang tot het grootste netwerk van Nederland opereren wij zowel vanuit de behoefte van de specialist als de klant. Zo bieden wij onze specialisten altijd next level-projecten aan en leveren we onze opdrachtgevers de beste professionals die altijd 100% gemotiveerd zijn.

Onze organisatie bestaat uit energieke, ambitieuze young professionals die elkaar dagelijks aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen. Om dit te stimuleren bieden we eindeloze doorgroeimogelijkheden aan. Naast hard werken vinden we het minstens zo belangrijk om successen te vieren middels onze gezellige borrels, legendarische evenementen, lunches in sterren restaurants en incentives naar het buitenland zoals Ibiza of Hvar.

Omdat we hard aan het groeien zijn, hebben we momenteel in verschillende afdelingen plek voor nieuwe collega’s. Van Sales Consultants tot Marketeers en van Accountmanagers tot Hiring Consultants. Zie jij jezelf in één van deze rollen terug? Dan spreken we je graag op de Career Days!

Students

Meet them at the Tilburg Career Days event

Meet this company at our upcoming event at one of their participations.